FOLLOW US: facebook twitter

Τρεις ναυαγοσώστες στις παραλίες Ζαχάρως – Κακοβάτου και Νεοχωρίου

Ημερομηνία: 21-03-2023 | Συντάκτης:

Ανοιχτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό για την πρόσληψή τους προκηρύσσει ο δήμος Ζαχάρως

Με τη διαδικασία του ανοικτού ηλεκτρονικού Διαγωνισμού μέσω ΕΣΗΔΗΣ σε ανάδοχο που θα διαθέτει τεχνογνωσία και εμπειρία, ο δήμος Ζαχάρως προκηρύσσει την ανάθεση της Ναυαγοσωστικής κάλυψης των πολυσύχναστων παραλιών του δήμου για την θερινή περίοδο.

Ειδικότερα ναυαγοσώστες πρόκειται να τοποθετηθούν σε τρεις συγκεκριμένες θέσεις στις παραλίες Ζαχάρως, Κακοβάτου και Νεοχωρίου και συγκεριμένα ένας για το βάθρο στην παραλία στη μέση απόσταση μεταξύ παλαιού τουριστικού περιπτέρου και του «ΠΑΡΑ ΘΙΝ ΑΛΟΣ», στην περιοχή της Ζαχάρως, , ένας για το βάθρο στην παραλία Κακοβάτου και ένας για το βάθρο στην παραλία Νεοχωρίου. Κάθε ναυαγοσώστης ελέγχει έκταση ακτής σε ακτίνα διακοσίων (200) μέτρων εκατέρωθεν του βάθρου.

Οι τρεις ναυαγοστώστες θα απασχοΛηθούν από την 01-06-2023 έως 30-09-2023 και από ώρας 10.00 – 18.00 προκειμένου να είναι ασφαλείς οι λουόμενοι τις ώρες αιχμής στις παραπάνω παραλίες.

Οι υπηρεσίες διάσωσης είναι ενδεικτικού συνολικού προϋπολογισμού 92.000,00 € με ΦΠΑ 24%. Η ναυαγοσωστική κάλυψη θα ανατεθεί από το δήμο Ζαχάρως με τη διαδικασία του ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού με σφραγισμένες προφορές και της πλέον συμφέρουσας προσφοράς σε νομίμως λειτουργούσα σχολή ναυαγοσωστικής εκπαίδευσης, Καταληκτική ημερομηνία & ώρα ηλεκτρονικής υποβολής προσφορών: 4/4/2023, ώρα 10:00 π.μ


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot