FOLLOW US: facebook twitter

Τραγούδια από τον ελληνικό και ξένο κινηματογράφο “μάγεψαν” το κοινό

Ημερομηνία: 27-08-2024 | Συντάκτης:

Μοναδική βραδιά με την Φιλαρμονική Λεχαινών

Ακόμα μια επιτυχημένη μουσική βραδιά, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του 13ου Φεστιβάλ του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης, με την καλοκαιρινή συναυλία της Φιλαρμονικής Λεχαινών που έγινε στο χώρο του Γυμνασίου.

Η διεύθυνση της μπάντας έγινε από τον Αρχιμουσικό Χρήστο Σαλβάνο και η ερμηνεία των τραγουδιών από την Ανθούλα Βυθούλκα και τον Άγγελο Μουσικα… Το πρώτο μέρος περιελάμβανε ορχηστρικά κομμάτια από τον ξένο κινηματογράφο που απέδωσαν με ακρίβεια όχι μόνο οι παλιότεροι μουσικοί αλλά και τα, νεότερα παιδιά που έχουν λίγες εμφανίσεις, αποτελούν όμως το μέλλον της Φιλαρμονικής Λεχαινών.

Στο διάλειμμα μεταξύ πρώτου και δεύτερου μέρους χόρεψε παραδοσιακούς Ελληνικούς χορούς το τμήμα ενηλίκων του Εθιμοτοπικού Ομίλου Λεχαινών, το κάποιο καταχειροκροτήθηκε.

Το δεύτερο μέρος αποτελείτο από γνωστά τραγούδια του Ελληνικού Κινηματογράφου με τις ερμηνείες των τραγουδιστών να ενθουσιάζουν το κοινό που είχε κατακλύσει το χώρο της συναυλίας.

Στη διάρκεια της όμορφης μουσικής εκδήλωσης βραβεύτηκε η Φιλαρμονική Βαρθολομιού για την επί σειρά ετών παρουσία της με την Φιλαρμονική Λεχαινών και δόθηκαν έπαινοι σε όλους τους μουσικούς συντελεστές της συναυλίας.

Η Φιλαρμονική Λεχαινών θα ξεκινήσει πάλι τις δραστηριότητες της στις αρχές Σεπτεμβρίου με στόχο το ολυμπιακό ρητό “citius”, “altius”, “fortius”, Δηλαδή “καλύτερα, ψηλότερα, δυνατότερα” έτσι ώστε να εκπροσωπεί επάξια στον πολιτιστικό τομέα, όχι μόνο τα Λεχαινά αλλά ολόκληρο τον Δήμο Ανδραβίδας Κυλλήνης και την υπόλοιπη περιοχή του Νομού Ηλείας.

Κ.Κ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot