FOLLOW US: facebook twitter

Τραγικός θάνατος για τον Αμαλιαδίτη τυπογράφο Γιώργο Καραπάνο από ηλεκτρικό τροχό

Ημερομηνία: 24-10-2019 | Συντάκτης:

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”98946″ img_size=”full”][vc_column_text]Τραγικό θάνατο βρήκε το βράδυ της Τρίτης, ο 62χρονος τυπογράφος Γιώργος Καραπάνος από την Αμαλιάδα, όταν κατά την διάρκεια εργασιών που έκανε στο σπίτι του στο Παλούκι τραυματίστηκε θανάσιμα πιθανόν από την χρήση ηλεκτρικού τροχού.

Λίγο μετά τις 8.30 το βράδυ, ο γιος του τον βρήκε χωρίς τις αισθήσεις του στο πάτωμα και μέσα σε μια λίμνη αίματος όπως τουλάχιστον αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες. Αμέσως κάλεσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και ο άτυχος επαγγελματίας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας αλλά φαίνεται πως είχε χάσει πολύ αίμα, ίσως έμεινε μόνος και αβοήθητος αρκετή ώρα και δυστυχώς ο σοβαρός τραυματισμός του απέβη μοιραίος για τη ζωή του.

Για να διαπιστώσουν τις συνθήκες του θανάτου του, άνδρες του ΑΤ Ήλιδας έκαναν έρευνες στο σπίτι της οικογένειας στο Παλούκι ενώ παράλληλα έχει διαταχθεί προανάκριση.

Ο Γιώργος Καραπάνος ήταν πολύ αγαπητός στην τοπική κοινωνία καθότι γνωστός επαγγελματίας στην Αμαλιάδα, αφού διατηρούσε χρόνια οικογενειακή επιχείρηση τυπογραφείου και διέμενε στο Παλούκι.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot