FOLLOW US: facebook twitter

Τραγικό τέλος έδωσε στη ζωή του ένα 24χρονο παλικάρι!

Ημερομηνία: 13-05-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα
Σοκ στον Πύργο από την αυτοχειρία του νεαρού που απαγχονίστηκε ξημερώματα Κυριακής στην ταράτσα του σπιτιού του

Τέλος στη ζωή του έδωσε τα ξημερώματα της Κυριακής με τον πιο τραγικό τρόπο, ένα 24χρονο παλικαράκι, ο Κώστας Κυριαζής, σκορπίζοντας ατέλειωτο πόνο στην οικογένειά του, συγκλονίζοντας όλη την τοπική κοινωνία του Πύργου.

Στις 3 περίπου τα ξημερώματα, στην οδό Δραγατσανίου, οι φωνές του πατέρα που καλούσε σε βοήθεια, ξεσήκωσαν όλη τη γειτονιά στην περιοχή του 1ου δημοτικού σχολείου Πύργου, όταν επιστρέφοντας στο σπίτι και αναζητώντας το γιο του που είχε έρθει από την Αθήνα το Πάσχα να περάσει λίγες μέρες μαζί του,   βρήκε το παιδί του στην ταράτσα του σπιτιού απαγχονισμένο, κρεμασμένο με ένα σκοινί από την εξωτερική σκάλα! Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο καθώς και η αστυνομία και η σορός του άτυχου νεαρού μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Πύργου αλλά ήταν πλέον αργά, αφού οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.

Ο 24χρονος που ήταν φοιτητής, ζούσε με την μητέρα του στην Αθήνα και είχε έρθει στον Πύργο για τις διακοπές του Πάσχα, να επισκεφθεί τον πατέρα του. Τίποτα ωστόσο δεν φαίνεται να προμήνυε το τραγικό τέλος του παλικαριού, αν και όπως αποδεικνύεται είχε λάβει την απόφαση να λάβει τέλος στη ζωή του, γιατί σύμφωνα με πληροφορίες πίσω του είχε αφήσει και ένα σημείωμα που ζητούσε συγνώμη από τους γονείς του.

Το τραγικό μαντάτο από τα χαράματα κιόλας, έκανε το γύρο του Πύργου, καθώς ο  Κώστας ήταν ένα πολύ αγαπητό και χαμογελαστό παιδί, είχε πολλούς φίλους από τότε που φοιτούσε στο 4ο Λύκειο Πύργου και οι συμμαθητές του είναι όλοι συγκλονισμένοι για τον πρόωρο χαμό του. Όλοι είχαν να πουν ένα καλό λόγο γι αυτό το σεμνό παλικάρι με το γλυκό πρόσωπο, που μεγάλωσε στον Πύργο και έφυγε για τις σπουδές του στην Αθήνα. Οι συνομήλικοι του που τον γνώριζαν, όπως και τα παιδιά που γνωρίζουν τον μικρότερο αδελφό του που παίζει μπάσκετ σε τοπική ομάδα, δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι έβαλε τέλος στη ζωή του με τόσο τραγικό μάλιστα τρόπο.

Πολύς είναι ο κόσμος, όπως και συνάδελφοι του πατέρα του που εργάζεται στον ΟΑΕΔ, που έσπευσαν στο πλευρό του για να του πουν έναν λόγο παρηγοριάς όταν κυκλοφόρησαν τα μαντάτα, αν και τέτοιος λόγος παρηγοριάς δεν υπάρχει και για να συμπαρασταθούν στην οικογένεια.  Αμέσως ειδοποιήθηκε και η μητέρα του παιδιού στην Αθήνα και τι να πεις σε μια μάνα, ανήμερα μάλιστα της Γιορτής της Μητέρας που θα έπρεπε να παίρνει λουλούδια και αγκαλιές κι εκείνη θρηνεί το παλικάρι της…

Η κηδεία του Κώστα Κυριαζή θα γίνει σήμερα στις 6 το απόγευμα, στον Ι. Ναό Αγίων Πάντων όπου η οικογένειά του, οι φίλοι του και η τοπική κοινωνία του Πύργου θα αποχαιρετήσουν το όμορφο παλικάρι με την ευγενική φυσιογνωμία που έφυγε τόσο πρόωρα…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος