FOLLOW US: facebook twitter

Τουρνουά 3on3 Αγίας Βαρβάρας: Επιτυχής διοργάνωση, μεγάλη συμμετοχή

Ημερομηνία: 29-06-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Όλα τα έσοδα διατέθηκαν στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Η Γ.Ε. Ηρακλής Πύργου σε συνεργασία με τη Γ.Ε. Ίφιτος Πύργου διοργάνωσαν τουρνουά 3on3 στο Αθλητικό Κέντρο Αγίας Βαρβάρας, το τριήμερο 25-27 Ιουνίου. Oι ομάδες που αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες των τεσσάρων ηλικιακών κατηγοριών ήταν οι Headed Goats (Εφηβικό), Tune Squad (Παιδικό), Green Giants (Παμπαιδικό) και Μίνι Α/Lions (Μίνι).

Όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές, το τουρνουά πραγματοποιήθηκε σε μια δύσκολη περίοδο θέλοντας να σηματοδοτήσει την επιστροφή στην κανονικότητα μετά την πολύ μεγάλη αποχή από τους αγωνιστικούς χώρους λόγω της πανδημίας. Στόχος αυτής της αθλητικής εκδήλωσης ήταν η επιθυμία των διοργανωτών και η προσπάθεια που κάνουν να προσδώσουν στα παιδιά τα συναισθήματα χαράς και συνεργασίας που πηγάζουν από το αγωνίζεσθαι και από το άθλημα της καλαθοσφαίρισης, τα οποία τόσο στερήθηκαν όλο αυτό το διάστημα εξαιτίας της πανδημίας, επανερχόμενα με αυτό τον τρόπο ξανά σε αγωνιστική δράση.

Το τουρνουά απευθύνθηκε σε παιδιά και εφήβους ηλικίας μέχρι 18 ετών, πάνω από 120 παιδιά συμμετείχαν αλλά και πολλά περισσότερα παρακολούθησαν το αθλητικό αυτό γεγονός.

Οι διοργανωτές ευχαριστούν:

  • το Περιφερειακό Τμήμα του Ερυθρού Σταυρού για την παρουσία του και τις πολύτιμες υπηρεσίες του
  • όλους τους συντελεστές διοργάνωσης και διεξαγωγής του τουρνουά
  • τους Νίκο Γκάβαλο, Χάρη Λόλα, Πάνο Φραγκούλη, Μάριο Διαμαντόπουλο, Κώστα Παναγούλια, Άγγελο Βακαλόπουλο, Φώτη Νικολόπουλο και Διονύση Ζάγκλη
  • τον κόουτς της Γ.Ε.Π. Ηρακλής, Γιώργο Μπεκρή, για την πολύπλευρη συνεισφορά του
  • τους χορηγούς του τουρνουά:
  1. AEGEAN TAXI OIL Ε.Π.Ε.» πρατήριο υγρών καυσίμων και διανομής πετρελαίου θέρμανσης στον Άγιο Ιωάννη,
  2. «ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΤΡΥΦΩΝΑΣ» Επιχείρηση ειδών συσκευασίας, υλικών καθαρισμού και χαρτικών Ολυμπίων 8, Πύργος Ηλείας,
  3. «ALBATROS SHIPPING AND TOURISM AGENCY» Ναυτιλιακή εταιρία πρακτόρευσης πλοίων, Κατάκολο,
  4. «BEVOUDAS GROUP OF COMPANIES» Χρήστος Μπεβούδας και όμιλος επιχειρήσεών του,
  5. «Κομμωτήριο Yianni’s Hair Stylist» Διονυσόπουλος Ιωάννης Μανωλοπούλου 54, Πύργος,
  6. «ΝΤΟΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ» Επιχείρηση διανομής και εμπορίας αναψυκτικών, ποτών και εμφιαλωμένων νερών, Άγιος Γεώργιος Πύργου

Όλα τα έσοδα από την διοργάνωση διατέθηκαν στο “Χαμόγελο του Παιδιού” θέλοντας έτσι οι διοργανωτές να στηρίξουν άλλα και να αναδείξουν το σημαντικότατο ρόλο της ύπαρξης του “Χαμόγελου του παιδιού”, όπως και την προσπάθεια ανάδειξης και προώθησης της ιδέας του εθελοντισμού. Τέλος, ευχαριστούν την κ. Λιακοπούλου Κατερίνα, κοινωνική λειτουργό του Χαμόγελου του παιδιού και το “Χαμόγελου του παιδιού” για την παρουσία τους στο τουρνουά.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος