FOLLOW US: facebook twitter

«Τώρα χαράζει αλλιώς»: Μουσική παράσταση στον Απόλλωνα από τον Γιάννη Κορίζη και τον Χρήστο Τσατσαμπά

Ημερομηνία: 09-04-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”86232″ img_size=”full”][vc_column_text]Μια μουσική παράσταση σε δικά του κείμενα,  με τίτλο «Τώρα χαράζει αλλιώς», θα παρουσιάσει ο Ηλείος τραγουδοποιός Γιάννης Κορίζης την Κυριακή 14 Απριλίου, στις 21.30 το βράδυ, στο θέατρο Απόλλων.

Μαζί του στο πιάνο ένας εξαιρετικός μουσικός και πολύ καλός του φίλος όπως λέει ο ίδιος ο Γιάννης Κορίζης, ο Χρήστος Τσατσαμπάς, ενώ στις αφηγήσεις θα είναι ο Γιάννης Μανώλης, μέλος της Θεατρικής Ομάδας Πύργου!

Μαζί λοιπόν  θα σας παρουσιάσουν μια παράσταση γεμάτη τραγούδια, λόγια, μουσικές, αφηγήσεις! Μία παράσταση που θα μας ταξιδέψουμε και θα μας κάνει να τραγουδήσουμε μαζί τους.

Ο Γιάννης Κορίζης ευχαριστεί τον Δημοτικό οργανισμό Πολιτισμού και ιδιαίτερα τον αντιπρόεδρο Νίκο Λαϊνόπουλο για οργάνωση της παράστασης στον Απόλλωνα και για την γενικότερη την στήριξη.

Να σημειώσουμε ότι η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη και δεν θα υπάρξει διανομή-αριθμημένων-προσκλήσεων, γι ’αυτό και όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν την παράσταση πρέπει να φροντίσουν να προσέλθουν εγκαίρως στο Θέατρο!

Artwork αφίσας: Labros Tsakrilis[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot