FOLLOW US: facebook twitter

Τοποθετήθηκε το SEATRAC στην παραλία της Κουρούτας

Ημερομηνία: 19-06-2024 | Συντάκτης:

-Την επόμενη εβδομάδα η πρόσβαση και στην Αγία Μαρίνα Δουναιίκων

Το SEATRAC του Δήμου Ήλιδας τοποθετήθηκε για ακόμα μία χρονιά στην παραλία της Κουρούτας και έτσι, από την εβδομάδα που διανύουμε, τα Άτομα με Αναπηρίες και Κινητικά προβλήματα όλου του νομού και όχι μόνο, θα μπορούν να απολαύσουν τις βουτιές τους στα καταγάλανα νερά της πασίγνωστης ακτής.

Η τοποθέτηση από ειδικό συνεργείο έγινε παρουσία του αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων, Υποδομών, Υδάτινων Πόρων και Πολιτικής Προστασίας κ. Κώστα Τσεριώνη, του προέδρου του Συλλόγου Παραπληγικών & Κινητικά Αναπήρων Ν. Ηλείας κ. Γιώργου Παπανικολόπουλου και του γραμματέα του σωματείου Γιάννη Δημητρακόπουλου.

Το μηχάνημα είναι πλήρως λειτουργικό για τους ανθρώπους με αναπηρία, προκειμένου όλοι να μπορούν να απολαύσουν το μπάνιο τους στην θάλασσα, ενώ προχωράει και η τοποθέτηση των υπόλοιπων υποδομών, όπως ντουζιέρα, σκίαση και χημική τουαλέτα ΑμεΑ, ενώ θα γίνουν -όπως ζητήθηκε από τους εκπροσώπους του σωματείου- και οι απαραίτητες διαγραμμίσεις για στάση και στάθμευσης σε θέσεις που προορίζονται για Άτομα με Αναπηρίες στο πάρκινγκ.

Μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας, αναμένεται να προχωρήσει και η εγκατάσταση του δεύτερου ειδικού μηχανήματος πρόσβασης στην θάλασσα τύπου SEATRAC το οποίο διαθέτει ο Δήμος Ήλιδας, στην παραλία της Αγίας Μαρίνας.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Δήμος Ήλιδας είναι ο πρώτος που απέκτησε τις υποδομές και τα ανάλογα μηχανήματα πρόσβασης για άτομα ΑμεΑ, από την προηγούμενη δημοτική θητεία του Χρήστου Χριστοδουλόπουλου, ενώ στα σχέδια της δημοτικής αρχής είναι κι άλλες παραλίες να γίνουν προσβάσιμες αποκτώντας SEATRAC, εντός των ορίων του Δήμου μας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος