FOLLOW US: facebook twitter

Τοποθετήθηκε σιτράκ στην παραλία Κακοβάτου

Ημερομηνία: 23-07-2023 | Συντάκτης:

Εύκολη πρόσβαση πλέον στη θαλάσσια περιοχή του δήμου Ζαχάρως για τα άτομα με κινητική αναπηρία


Ελεύθερη και εύκολη πρόσβαση στην θάλασσα, θα έχουν πλέον και στην παραλία του Κακοβάτου , τα άτομα με ειδικές ανάγκεςς και κινητικά προβλήματα, καθώς για πρώτη  χρονιά φέτος μπήκε Seatrac στον δήμο Ζαχάρως. Μέχρι την προσεχή Τετάρτη θα έχει ολοκληρωθεί όλος ο εξοπλισμός που χρειάζεται το σιτρακ για την πλήρη και ασφαλή λειτουργία του και την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων των ατόμων με αναπηρία.

Στην εγκατάσταση  του μηχανήματος παραβρέθηκε ο πρόεδρος του σωματείου Παραπληγικών Ν. Ηλείας  Γιώργος, Παπανικολόπουλος η  Αντιπρόεδρος Τζίνα Αλεξανδροπούλου και ό ταμίας Γιάννης Πετρόπουλος ,ο  Γιάννης Κολοβός φίλος και εθελοντής του σωματείου. Από  την πλευρά του δήμου Ζαχάρως παρευρέθηκε  η αντιδήμαρχος Δήμητρα Σκαλτσά.

Το Σωματείο Παραπληγικών τονίζει ότι έδωσε μεγάλο αγώνα μέχρι να επιτευχθεί ο στόςο και να τοποθετηθεί το σιτρακ στην παραλία του Κακοβάτου και απευθύνουν τις ευχαριστίες τους στον δήμαρχο τής Ζαχάρως τον κ. Κώστα  Αλεξανδρόπουλο ,  τον Αντιδήμαρχο  κ. Φώτη Αλεξανδρόπουλο και την Αντιδήμαρχο κ.  Δήμητρα Σκαλτσά για την πολύτιμη βοήθειά τους.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος