FOLLOW US: facebook twitter

Τοπικά πρωταθλήματα: Αντιδρά η ΕΠΣ Σάμου στην απόφαση της Ε.Π.Ο.

Ημερομηνία: 14-04-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η ΕΠΣ Σάμου αντιδρά στην απόφαση της Ε.Π.Ο. για ματαίωση των τοπικών πρωταθλημάτων, θεωρώντας πως οι τοπικές διοργανώσεις είναι ευθύνη των Ενώσεων και όχι της Ομοσπονδίας. Ως εκ τούτου η ΕΠΣ Σάμου (έχει πρόεδρο τον Νίκο Βακάλη), σε ανακοίνωσή της, δηλώνει πως θα πάρει η ίδια την απόφαση για το αν θα συνεχιστούν ή όχι τα πρωταθλήματα που βρίσκονται υπό την ευθύνη της!

«Η ανακοίνωση της ΕΠΟ περί διακοπής των τοπικών πρωταθλημάτων, μόνο ως προτροπή μπορεί να εκληφθεί. Το Δ/Σ της ΕΠΣ Σάμου και από την στιγμή που θα επιτραπεί το «άνοιγμα» του Ερασιτεχνικού Αθλητισμού , θα συσκεφθεί και αφού πάρει την άποψη των σωματείων της θα πράξει αναλόγως. Οι τοπικές διοργανώσεις είναι ευθύνη των διοργανωτριών. Που στην προκειμένη περίπτωση είναι οι κατά τόπους ΕΠΣ και κανείς άλλος», αναφέρει η ΕΠΣ Σάμου στην επίσημη σελίδα της στο facebook.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και ο Πανηλειακός στις 15 Μαρτίου, μέσω δημόσιας τοποθέτησης του Προέδρου του, Κώστα Ντάβαρη, είχε ζητήσει από την Ε.Π.Ο. να βρεθεί σωστός και δίκαιος τρόπος ώστε να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα της Α1 Κατηγορίας και να αναδειχθούν πρωταθλητές.

«Σας καλούμε να δώσετε λύση στο θέμα της ολοκλήρωσης του Πρωταθλήματός μας (Α1 Κατηγορίας Ηλείας στη δική μας περίπτωση, αλλά κι όλων των αντίστοιχων Κατηγοριών των Ενώσεων), με όσο το δυνατόν σωστό και δίκαιο τρόπο. Που πάνω από όλα βέβαια πρέπει να περιλαμβάνει την ανάδειξη πρωταθλητών», ανέφερε μεταξύ άλλων η δήλωση του Κώστα Ντάβαρη. Ο Πανηλειακός ανήκει στις ομάδες που θέλουν να βρεθεί τρόπος να υπάρξει άνοδος από το τοπικό πρωτάθλημα στη Γ΄ Εθνική, κάτι όμως που η Ε.Π.Ο. δεν προβλέπει, μέσω της πρόσφατης τροποποιημένης προκήρυξης της Γ΄ Εθνικής.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος