FOLLOW US: facebook twitter

Τον προγραμματισμό προσλήψεων στην Π. Δ. Ε. ενέκρινε το Π. Σ. – Πέντε θέσεις τακτικού προσωπικού στην Ηλεία

Ημερομηνία: 21-08-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Τον προγραμματισμό προσλήψεων τακτικού προσωπικού για το 2021, καθώς επίσης τεσσάρων προσλήψεωνέκτακτου προσωπικού στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ενέκρινε το ΠεριφερειακόΣυμβούλιο που συνήλθε δια περιφοράς την Τετάρτη 19 Αυγούστου 2020.

Ειδικότερα, με εισήγησή του ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικής Πολιτικής και Διοίκησης Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος,στο πλαίσιο του ετήσιου προγραμματισμού προσλήψεων τακτικού (μονίμου) προσωπικού για το έτος 2021, πρότεινε την πρόσληψη 19ατόμων.

Το Περιφερειακό Συμβούλιο ενέκρινε τις προσλήψεις, μονίμου προσωπικού, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι ανάγκες των υπηρεσιών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, οι οποίες είναι αυξημένες, καθώς συνδέονται είτε με αποχωρήσεις υπαλλήλων για λόγους συνταξιοδότησης, είτε με τη μεταβίβαση επιπλέον αρμοδιοτήτων στις Περιφέρειες, αλλά και με υπηρεσιακές εκκρεμότητες.

Στο πλαίσιο του ετήσιου προγράμματος προσλήψεων τακτικού προσωπικούγια το έτος 2021, προβλέπεται ανά περιφερειακή ενότητα, να καλυφθούν οι αντίστοιχες θέσεις ως εξής:

Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΛΑΔΟΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΑΡΙΘΜΟΣ
ΠΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 1
ΠΕ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΩΝ 1
ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ 1
ΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΠΟΠΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ 1
ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΣΥΝΘΕΤΩΝ ΕΚΣΚΑΠΤΙΚΩΝ (ΤΥΠΟΥ JCB) &  ΔΙΑΜΟΡΦΩΤΩΝ ΓΑΙΩΝ (ΓΚΡΕΪΝΤΕΡ) 1

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος