FOLLOW US: facebook twitter

Τον «Κατηγορούμενο» ανεβάζει φέτος η Θεατρική Ομάδα Καλλικώμου

Ημερομηνία: 05-04-2023 | Συντάκτης:

Από τις 20 έως τις 23 Απριλίου στην αίθουσα εκδηλώσεων της Τοπικής Κοινότητας

Το δικαστικό δράμα «Ο Κατηγορούμενος» του Bρετανού θεατρικού συγγραφέα Τζέφρι Άρτσερ ανεβάζει φέτος η θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλλικώμου «Αριστοτέλης» από τις 20 έως 23 Απριλίου στην αίθουσα εκδηλώσεων της τοπικής κοινότητας.

Πρόκειται για ένα έργο με έντονες συγκινήσεις που αναμένεται να καθηλώσουν τους θεατές καθ’ όλη τη διάρκειά τους, αφού όλες οι σκηνές εκτυλίσσονται στο ιστορικό δικαστήριο του Λονδίνου Όλντ Μπέιλι. Ένα από τα χαρακτηριστικά του έργου είναι ότι οι θεατές παίζουν τον ρόλο των ενόρκων και αυτοί αποφασίζουν αν είναι αθώος ή ένοχος ο κατηγορούμενος Ιατρός Πάτρικ Σέργουντ για τη δολοφονία της συζύγου του Ελίζαμπεθ.

Η ιστορία εκτυλίσσεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε όλη τη διάρκεια της παράστασης και ο θεατής έχει την ευκαιρία να πάρει μια γεύση για τον τρόπο που εκδικάζεται μια υπόθεση σε αγγλικό δικαστήριο, απολαμβάνοντας το τυπικό και μεγαλοπρεπές της όλης ακροαματικής διαδικασίας. Άλλωστε ο ακριβής τρόπος παρουσίασης και απεικόνισης δικών από του Αγγλοσάξονες συγγραφείς σε μυθιστορήματα με θέμα δικαστικές υποθέσεις, έχει καταστήσει το είδος αυτό προσφιλές στο κοινό.

Ήδη τα μέλη της θεατρικής ομάδας έχουν ξεκινήσει τις πρόβες, προκειμένου να χαρίσουν για μία ακόμα χρονιά ένα εξαιρετικό εγχείρημα στο κοινό, το οποίο κατακλύζει την αίθουσα και στις τέσσερις παραστάσεις.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot