FOLLOW US: facebook twitter

Τον Ιούλιο θα ανοίξουν τα Ιαματικά Λουτρά Καϊάφα

Ημερομηνία: 06-05-2020 | Συντάκτης:

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”4155″ img_size=”full”][vc_column_text]Στις αρχές Ιουλίου αναμένεται να ξεκινήσουν τη λειτουργία τους τα Ιαματικά Λουτρά του Καϊάφα, σύμφωνα με τον φετινό σχεδιασμό, εξαιτίας της κατάστασης που έχει διαμορφώσει η πανδημία του κορονοϊού.Όπως τόνισε στην «Πρωινή» ο διευθυντής των Ιαματικών Πηγών Καϊάφα, Νίκος Λευκαδίτης, ο σχεδιασμός συμβαδίζει με το άνοιγμα των ξενοδοχείων και την έναρξη της τουριστικής σεζόν, κατά συνέπεια αυτό θα γίνει αρχές Ιουλίου.

«Το ξενοδοχειακό επιμελητήριο αναμένεται να προβεί σε επίσημες ανακοινώσεις έως τα τέλη Μαΐου, οπότε ως τότε δεν ανοίγουμε. Περιμένουμε να μας πουν και τι  θα γίνει επίσημα με την πισίνα και ακολουθούμε τον γενικό σχεδιασμό. Εμείς είμαστε έτοιμοι από πλευράς των διαδικαστικών ζητημάτων. Τώρα θα κάνουμε και κάποιες αναλύσεις που κάνουμε κάθε χρόνο και περιμένουμε νεότερα» ανέφερε ο κ. Λευκαδίτης τονίζοντας ότι τα Λουτρά θα είναι έτοιμα ακόμα και στο ενδεχόμενο έναρξης λειτουργίας και νωρίτερα.

Το ενδιαφέρον των πολιτών είναι αισθητά μειωμένο σε σχέση με άλλες χρονιές, λόγω της απαγόρευσης των μετακινήσεων, αφού άπαντες περιμένουν να δουν πώς θα εξελιχθεί η πανδημία.Όσον αφορά τα έργα αναβάθμισης των υποδομών, που έχουν ενταχθεί στο σχετικό πρόγραμμα ΕΣΠΑ ύψους 5 εκατ. ευρώ, συνεχίζονται μετά τη διακοπή λόγω του κορονοϊού.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot