FOLLOW US: facebook twitter

Τo χρονογράφημα: Άλλη μια ευκαιρία να γίνουμε ρεζίλι γενικώς…

Ημερομηνία: 24-10-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”98941″ img_size=”full”][vc_column_text]Πρώτα ήταν fake news, μετά ήταν η…  άνευ  εντολής και οδηγίας ενέργεια δυο υπαλλήλων του υπουργείου Πολιτισμού, κι ενδιαμέσως μπήκε σφήνα και ο καυγάς ενός χωρισμένου ζευγαριού που διαφωνούσε, λέει, για το ποια ταινία θα δει το παιδί.

Λίγο αργότερα μπήκε και ενδοκυβερνητικό πολιτικό χρώμα στην υπόθεση –ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης έστειλε τα χαιρετίσματά του μέσω twitter στην Λίνα Μενδώνη ενημερώνοντας ότι το βράδυ θα πήγαινε να δει το Joker παρέα με τον 15χρονο γιό του,  και παραπλεύρως, ο συνήθης… ύποπτος Μπογδάνος αποκάλυψε ότι για όλα… φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ καθ’ ότι, όπως είπε, την καταγγελία ότι ανήλικοι παρακολουθούσαν το Τζόκερ την έκαναν «δύο Συριζαίες».

Σε δύο περιπτώσεις αστυνομικοί εμφανίζονται να έκαναν έλεγχο, επέμβαση, παρέμβαση, μετά από καταγγελίες δύο κυριών. Δεν διαψεύδει η ΓΑΔΑ, το υπουργείο Πολιτισμού αρνείται ότι έδωσε εντολή στην ΕΛ.ΑΣ. και καταδικάζει τα «ανοίκεια περιστατικά». Βγαίνουν οι δύο υπάλληλοι και λένε, μα είχαμε εντολή από την προϊσταμένη μας.

Βγαίνουν μετά άλλοι, και λένε, ναι, εντάξει, είναι γελοίο, αλλά παρ’ όλα αυτά τηρήθηκε ο νόμος (πέραν του μεταξικού 445 του 1937 περί «κινηματογραφικών διατάξεων» και ο 3905/2010).

Βγαίνουν μετά άλλοι και προσθέτουν στην παραζάλη επιχειρήματα ότι «η αστυνομία δεν ανταποκρίνεται στις ληστείες, αλλά στις καταγγελίες για παραβίαση των ηλικιακών ορίων στο σινεμά» και ότι «στην εποχή του Ίντερνετ δεν έχουν νόημα οι απαγορεύσεις στα παιδιά».

Βγαίνει ο υπουργός ΠΡΟΠΟ και λέει, θα πάω να δω την ταινία μαζί με τον 15χρονο γιο μου και συγκεντρώνει τα πυρά, γιατί είναι ακατάλληλη δι’ ανηλίκους (γενικώς ή άνω των 15 ετών, γιατί το άνω των 18 πάσχει πολλαπλώς;).

Η αντιπολίτευση πυροβολεί το «κλίμα νεοσυντηρητισμού», στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε ιστοσελίδες γίνεται του χαμού, όλες οι εκδοχές του περιστατικού κυκλοφορούν -εισέβαλαν στην αίθουσα, δεν έγινε έφοδος και περίμεναν απέξω, η υπόθεση αφορούσε 7, όχι στις 7 ήταν η προβολή, ήταν οικογενειακή διένεξη, ανατροπή, η πρώτη καταγγελία προήλθε από στελέχη ανταγωνιστικής εταιρείας διανομής, χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα,  πολιτικά τα κίνητρα για το κακοστημένο δράμα.

Πέραν πάσης φαντασίας; Όχι, ακριβώς. Απλώς μια ευκαιρία να γίνουμε ρεζίλι διεθνώς μια και η χώρα είναι ακατάλληλη γενικώς…[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot