FOLLOW US: facebook twitter

Το τρένο στην Κολιρίου παρέσυρε αυτοκίνητο! Νεκρός ο οδηγός!

Ημερομηνία: 29-05-2024 | Συντάκτης:

Με τραγικό τρόπο έχασε τη ζωή του ο 73χρονος Γεώργιος Αναγνωστόπουλος από τον Πύργο σε σπάνιο για την περιοχή σιδηροδρομικό δυστύχημα

Μοιάζει απίστευτο και είναι τουλάχιστον τραγική ειρωνεία, σε μια σιδηροδρομική γραμμή που η διέλευση του τρένου είναι πλέον μια εικόνα σπάνια για την περιοχή μας, να χάνεις τη ζωή σου σε… σιδηροδρομικό ατύχημα!  Και δυστυχώς χθες,  ένας συμπολίτης μας έχασε με τον πιο τραγικό τρόπο τη ζωή του από τη μοναδική αμαξοστοιχία που κινείται σε αυτή τη γραμμή τα τελευταία 13 χρόνια!

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 8 το πρωί, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 73χρονος Γιώργος Αναγνωστόπουλος από τον Πύργο, συγκρούστηκε με το τρένο που εκτελούσε το δρομολόγιο Αρχαία Ολυμπία- Πύργος- Κατάκολο στην σιδηροδρομική διάβαση στο ύψος του Κολυρίου. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο άτυχος άνδρας, κατευθυνόταν από τον Πύργο, προς την εθνική οδό στο ύψος του Κολυρίου και επιχείρησε να περάσει -άγνωστο γιατί- ενδιάμεσα από τα δίφρακτα της φυλασσόμενης διάβασης που είχαν κατέβει, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο που οδηγούσε να  παρασυρθεί και συγκρουστεί με το τρένο που εκείνη την στιγμή περνούσε. Μάλιστα στο σημείο αυτό υπάρχει και φωτεινό σήμα και το τρένο κόβει ταχύτητα.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και ο θάνατος του 73χρονου, φαίνεται πως ήταν ακαριαίος.Αμέσως στο σημείο, έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με διασώστες, Αστυνομία αλλά και άνδρες της Πυροσβεστικής με τρία οχήματα οι οποίοι και απεγκλώβισαν από το μοιραίο αυτοκίνητο τον 73χρονο. Αμέσως, διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Πύργου όπου δυστυχώς ήταν ήδη αργά και οι γιατροί απλώς διαπίστωσαν τον θάνατο του.

Η είδηση του σοκαριστικού αυτού τροχαίου δυστυχήματος και του θανάτου του 73χρονου συμπολίτη μας, προκάλεσε σοκ και θλίψη στους οικείους του και γενικότερα στην κοινωνία του Πύργου που αδυνατούσαν να πιστέψουν πως σε μια άτυχη στιγμή χάθηκε με τόσο τραγικό τρόπο μια ανθρώπινη ζωή.

Προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες εκτυλίχθηκε το συμβάν, διενεργούν οι αστυνομικοί της Τροχαίας Πύργου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot