FOLLOW US: facebook twitter

Το Θερινό Σχολείο Φυσικής Ήρων στον χώρο του 1ου Γυμνασίου Πύργου

Ημερομηνία: 22-08-2024 | Συντάκτης:

Το Θερινό Σχολείο Φυσικής Ήρων ανοίγει τις πύλες του για 4η συνεχή χρονιά, την Τρίτη 27 Αυγούστου 2024, στον φιλόξενο χώρο του 1ου Γυμνασίου Πύργου. Μαθητές από διάφορες περιοχές της Ηλείας θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει διαλέξεις και παρουσιάσεις από διακεκριμένους καθηγητές και ερευνητές από ελληνικά πανεπιστήμια καθώς και ποικίλες εργαστηριακές δραστηριότητες, για να κατανοήσουν ότι η Φυσική αποτελεί τον θεμελιώδη λίθο της Tεχνολογίας.

Το Θερινό Σχολείο θα ολοκληρώσει το ταξίδι του στις 30 Αυγούστου, με την εκπαιδευτική εκδρομή στο Κέντρο Δορυφορικών Επικοινωνιών του ΟΤΕ στη Σκάρφεια Φθιώτιδας, εκεί όπου η Φυσική συναντά την Tεχνολογία, σε μια μοναδική εμπειρία που οι μαθητές θα κουβαλούν μαζί τους για πάντα.

Η συμμετοχή στο Θερινό Σχολείο Φυσικής είναι ΔΩΡΕΑΝ και αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για τους μαθητές να εμπνευστούν και να καλλιεργήσουν το ενδιαφέρον τους για τη Φυσική, εφαρμόζοντας παράλληλα τον τρόπο σκέψης της στη ζωή τους. Ευχόμαστε σε όλους τους συμμετέχοντες μια δημιουργική και εποικοδομητική εμπειρία.

Η διοργάνωση είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας του Ερευνητικού Εργαστηρίου HERON LAB του Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με τον Δήμο Πύργου.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://heronlab.phys.uth.gr/


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot