FOLLOW US: facebook twitter

Το Παγκράτιο αναβιώνει στη γενέτειρά του από τον Δ. Παπαδόπουλο

Ημερομηνία: 17-02-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
H απονομή του διπλώματος στον Δ. Παπαδόπουλο, από τον Γενικό Γραμματέα Παγκρατίου Αθλήματος της Παγκόσμιας και Ελληνικής Ομοσπονδίας, Παναγιώτη Κανελλόπουλο.

 

Στις 13 έως και 17 Φεβρουαρίου 2020 έλαβε χώρα το Διεθνές Σεμινάριο Παγκρατίου Αθλήματος στο «Sport Camp» Λουτρακίου υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας και Ελληνικής Ομοσπονδίας Παγκρατίου Αθλήματος. Συμμετείχαν 40 προπονητές από όλη την Ελλάδα και χώρες των Βαλκανίων, καθώς και ο γνωστός προπονητής παγκρατίου από τον νομό Ηλείας, Διονύσιος Παπαδόπουλος ο οποίος έλαβε, κατά τις προαγωγικές εξετάσεις που διεξήχθησαν μετά το σεμινάριο, τον πέμπτο βαθμό Επικεφαλής Εκπαιδευτή 1 (5 dan).

Το σύγχρονο Παγκράτιο αποτελεί μίξη διαφόρων πολεμικών τεχνών (Πάλη, Judo, Kick Boxing, Boxing, B.J.J.) και αναβιώνει στο νομό μας από τον προπονητή Διονύσιο Παπαδόπουλο, ο οποίος αποτελεί το μοναδικό επίσημο φορέα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Παγκρατίου Αθλήματος στο νομό μας.

Ο κ. Παπαδόπουλος είναι αναγνωρισμένος και διπλωματούχος προπονητής από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και διδάσκει στους κάτωθι αθλητικούς συλλόγους:

1) Α.Σ. «Ο Αρραχίων» Αμαλιάδος.

2) Α.Σ. «Θαλλίαρχος» Πύργου.

3) Α.Σ. «Κένταυροι» Κούμανης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος