FOLLOW US: facebook twitter

Το ντεφιλέ

Ημερομηνία: 23-02-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

Αγανακτισμένη δήλωση έκανε, που λέτε, η υπουργός Πολιτισμού όταν αντίκρυσε την παρουσίαση της κολεξιόν Τούρκου σχεδιαστή, στο Βρετανικό Μουσείο μπροστά από τα Γλυπτά του Παρθενώνα. Είδε τα μοντέλα μπροστά στα γλυπτά η Υπουργός και όπως είναι φυσικό αντέδρασε κάπως έτσι:

Με τη διοργάνωση επίδειξης μόδας στις αίθουσες όπου εκτίθενται τα Γλυπτά του Παρθενώνα, το Βρετανικό Μουσείο, για μια ακόμη φορά, αποδεικνύει τον μηδενικό σεβασμό του προς τα αριστουργήματα του Φειδία.. Οι ιθύνοντες του Βρετανικού Μουσείου ευτελίζουν και προσβάλλουν, όχι μόνο το μνημείο, αλλά και τις οικουμενικές αξίες που αυτό εκπέμπει.

Ωστόσο, το 2021, τρία χρόνια πριν και επί υπουργίας της, δεν είδαμε «να αντιδρούν και να μην νιώθουν σεβασμό» ο Φειδίας, ο Ικτίνος και ο Καλλικράτης, όταν πανέμορφα μοντέλα του οίκου Dior φωτογραφίζονταν πάνω στον Ιερό Βράχο και μπροστά από τον Παρθενώνα.

Να τονίσουμε, ότι ο Παρθενώνας, είχε νοικιαστεί στον οίκο Dior από το υπουργείο Πολιτισμού, με σκοπό να πραγματοποιήσει φωτογραφίσεις και κινηματογραφήσεις της συλλογής του «Cruise 2022»

Αχ βρε Ικτίνε! Αχ βρε Καλλικράτη! Αχ  καημένε Φειδία που οι οικουμενικές σας αξίες μεταβάλλονται σύμφωνα με τα εκάστοτε πολιτικά «ντεφιλέ»!!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot