FOLLOW US: facebook twitter

To ντεμπούτο του Τάι-Σον Αλεξάντερ στο Κόροιβος-Ηρακλής

Ημερομηνία: 28-11-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Πολύ καλό ήταν το ντεμπούτο στον Κόροιβο του νεοφερμένου Αμερικανού γκαρντ, Τάι-Σον Αλεξάντερ, στο ντέρμπι με τον Ηρακλή το περασμένο Σάββατο. Ο Τάι-Σον πέρασε για πρώτη φορά στον αγώνα, 2.46΄ πριν το τέλος του α΄ δεκαλέπτου και στο α΄ ημίχρονο ήταν «σφιγμένος» και είχε 0/2 δίποντα, 0/2 τρίποντα, 2 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 κλέψιμο και 3 λάθη σε 9:47 χρόνο συμμετοχής. Στα 2.50΄ πριν το τέλος του ημιχρόνου, ύστερα από μια λάθος πάσα, έγινε αλλαγή από τον Coach Δημήτρη Λιόγα, ωστόσο ο Αλεξάντερ χειροκροτήθηκε θερμά από τους 600 και πλέον φιλάθλους που βρέθηκαν στο Κλειστό της Ήλιδας, οι οποίοι ήθελαν έτσι να εμψυχώσουν τον πρώην ΝΒΑer.

Στο β΄ μέρος ο Αμερικανός φαινόταν πως ένιωθε πιο άνετα πλέον και πέτυχε το πρώτο του καλάθι 3.40΄ πριν το τέλος της γ΄ περιόδου και μάλιστα κέρδισε και το φάουλ, ευστοχώντας και στην βολή και καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο. Στην επόμενη επίθεση του Κοροίβου με νέο drive ευστόχησε ξανά, ενώ με το τρίποντο που πέτυχε από την γωνία στο ξεκίνημα του δ΄ δεκαλέπτου γνώρισε την αποθέωση από τους φίλους του Κοροίβου, που τον στήριξαν εξαρχής και ο Τάι-Σον ανταπέδωσε την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό του. Μάλιστα, στο β΄ μέρος ο 25χρονος γκαρντ δεν υπέπεσε σε λάθος.

Εν κατακλείδι, ο Αμερικανός πέτυχε 8 πόντους, μοίρασε 6 ασίστ, πήρε 3 ριμπάουντ και έκανε 2 κλεψίματα σε 25 λεπτά συμμετοχής. Αν μη τι άλλο, πολύ καλή εμφάνιση για ντεμπούτο, αν αναλογιστούμε πως ο Τάι-Σον έφτασε μόλις τρεις μέρες πριν στην Αμαλιάδα από τις Η.Π.Α.. Και έδειξε πως θα βοηθήσει πολύ στη συνέχεια του πρωταθλήματος με το πλούσιο ταλέντο του.

Κώστας Πλιάγκος 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot