FOLLOW US: facebook twitter

Το μικρό θαύμα του Σ.Ε.Φ.Α.!

Ημερομηνία: 05-11-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Χρ. Κοτσέτας: «Η ομάδα έχει δυνατότητες»-Η θέση της Διοίκησης για την εκπληκτική μέχρι τώρα πορεία στην Α1 ΕΣΚΑΗ

 

Του Κώστα Πλιάγκου

 

Το Σ.Ε.Φ.Α. επέστρεψε μετά από 12 χρόνια στη μεγάλη κατηγορία της ΕΣΚΑΗ και όχι μόνο ήρθε για να μείνει, αλλά έχοντας το απόλυτο των νικών, 4 στα 4, ξεπερνά με την πορεία του κάθε προσδοκία. Με αρκετούς ντόπιους παίκτες στο ρόστερ του, με ηγέτες τους Ανδραβιδαίους Θανάση Νικολόπουλο, Χρήστο Κοτσέτα και τον Θοδωρή Στριγά από το γειτονικό Στρούσι, συνεπικουρούμενοι και από τους άλλους ικανούς μπασκετμπολίστες της ομάδας μεταξύ αυτών τον εξαιρετικό οργανωτή και σκόρερ Βασίλη Κορακιανίτη, οι «κιτρινόμαυροι» υπό την καθοδήγηση του έμπειρου Σάκη Κουκουζέλη, είναι η ευχάριστη έκπληξη της φετινής Α1. Το δείγμα των 4 αγωνιστικών είναι μεν μικρό, γι’ αυτό άλλωστε στον τίτλο κάνουμε λόγο για το «μικρό θαύμα του Σ.Ε.Φ.Α.», αλλά η ομάδα της Ανδραβίδας, με πλάνο, σκληρή δουλειά, πάθος στο παιχνίδι και χωρίς μεγάλα λόγια, δείχνει ότι μπορεί να κάνει… και μεγαλύτερα θαύματα!

Ο Χρήστος Κοτσέτας σε δηλώσεις του μετά το νικηφόρο παιχνίδι με τη Γαλήνη, τόνισε πως η ομάδα έχει δυνατότητες: «Καταρχάς υγεία σε όλο τον κόσμο με όλο αυτό που περνάμε. Δεν ξεκινήσαμε καλά στο παιχνίδι, μπήκαμε πολύ νωθρά, ίσως οι τρεις νίκες και η κορυφή μας είχε ζαλίσει. Στο ημίχρονο στα αποδυτήρια μιλήσαμε, είπαμε κάποια πράγματα, διορθώσαμε κάποια πράγματα, σφίξαμε την άμυνά μας, βάλαμε και κάποια μεγάλα σουτ μπορώ να πω κι έτσι ήρθε αυτή η μεγάλη νίκη που είναι η τέταρτη σε ισάριθμα ματς και συνεχίζουμε. Η ομάδα δείχνει ότι έχει πολλές δυνατότητες».

Ο γενικός αρχηγός του Σ.Ε.Φ.Α., Παναγιώτης Αγραπίδης, ευχαρίστησε τον κόσμο της Ανδραβίδας για τη στήριξή του: «Ενημερώσαμε  τους παίκτες στο ημίχρονο πόσοι παρακολουθούσαν τον αγώνα μέσω live streaming και όλοι έβγαλαν φτερά! Λαμβάνουμε μηνύματα από πολύ κόσμο ότι θέλουν να είναι κοντά μας και μακάρι να αλλάξουν τα πράγματα και να έρθει ο κόσμος να μας δει από κοντά. Όσο για το παιχνίδι, πάντα οι αγώνες με τη Γαλήνη είναι ντέρμπι και κρίνονται στο τέλος. Για άλλη μια φορά έγινε αυτό.  Η Γαλήνη έχει πάντα το σεβασμό μας. Ευχαριστώ όλους που παρακολούθησαν τον αγώνα και σας ευχαριστώ που είστε δίπλα μας».

«Να κάνουμε την Ανδραβίδα υπερήφανη»

Χθες, το Σ.Ε.Φ.Α. εξέδωσε ανακοίνωση για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας, δηλώνοντας πως στόχος δεν είναι ο πρωταθλητισμός αλλά να κάνει υπερήφανη την Ανδραβίδα με παίκτες από την περιοχή. Η ανακοίνωση του Σωματείου αναφέρει: «Μετά και την επίσημη ανακοίνωση από την ΕΣΚΑΗ για την αναστολή του πρωταθλήματος της Α1 μέχρι και την λήξη των μέτρων από την Πολιτεία, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους εσάς για την αγάπη και για τον ενδιαφέρον προς την ομάδα μας!

Ξεκινήσαμε μετά την καραντίνα το καλοκαίρι σε ένα οικονομικά θολό τοπίο και εν μέσω μιας γενικότερης αμφιβολίας αν και κατά πόσο εύκολο είναι να γίνει ένα πρωτάθλημα και κάτω από ποιες συνθήκες!

Στόχος μας αυτή την χρονιά δεν ήταν να κάνουμε πρωταθλητισμό ούτε η νίκη. Στόχος μας ήταν να κάνουμε τον τόπο που όλοι αγαπάμε υπερήφανο για την ομάδα της πόλης μας, με την επιστροφή πολλών και ταλαντούχων παιδιών από την Ανδραβίδα αλλά και την γύρω περιοχή και την συνύπαρξή τους στην ομάδα με μερικά παιδιά από την Πάτρα που ήθελαν πολύ να παίξουν στο Σ.Ε.Φ.Α Ανδραβίδας, που ήθελαν να ακολουθήσουν το πλάνο αυτό!

Η δουλειά που γίνεται καθημερινά από όλους είναι άξια θαυμασμού και το επιμέρους 4 στα 4 μόνο τυχαίο δεν είναι! Ήττες θα έρθουν γιατί έτσι είναι ο αθλητισμός, κακές βραδιές, ακόμα και γκρίνιες, αλλά όσο η στήριξη του κόσμου θα είναι δυνατή η ομάδα μας θα πηγαίνει όλο και καλύτερα!

Αφού ευχηθούμε σε όλους να έχετε υγεία και καλή δύναμη θα δώσουμε ραντεβού ξανά στα γήπεδα με την ίδια όρεξη και την ίδια αποφασιστικότητα μετά την λήξη των μέτρων».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος