FOLLOW US: facebook twitter

Το ΚΔΑΠ μεΑ «ΗΛΙΑΝΘΟΣ» τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό!

Ημερομηνία: 03-04-2024 | Συντάκτης:

Η ζωή μας ένα παζλ! Αποδοχή-Αγάπη-Κατανόηση

Την Δευτέρα 01/04/2024 οι ωφελούμενοι και οι εκπαιδευτικοί του ΚΔΑΠ μεΑ ΗΛΙΑΝΘΟΣ και το Σωματείο Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων Νομού Ηλείας συγκεντρώθηκαν στην Κεντρική Πλατεία Πύργου και τίμησαν την Παγκόσμια Ημέρα Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό!

Με τον δικό τους μοναδικό τρόπο τραγούδησαν, χόρεψαν, ζωγράφισαν  και έπαιξαν “για τον αυτισμό” και το χάρηκαν με την ψυχή τους οι ωφελούμενοι του ΚΔΑΠ μεΑ ΗΛΙΑΝΘΟΣ, ενώ την τιμητική του είχε για μια ακόμη χρονιά  το “κάδρο-πλαίσιο” φωτογραφιών που έφτιαξαν οι ωφελούμενοι του ΚΔΑΠ μεΑ ΗΛΙΑΝΘΟΣ και είχαν όλοι την δυνατότητα να φωτογραφηθούν όλοι και να περάσουν το μήνυμα της ευαισθητοποίησης για τον αυτισμό.

Ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς και της ψυχής μας για την συμμετοχή των φίλων μας από το Σωματείο Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων Π.Ε. Ηλείας που στέκονται πάντα πλάι μας, αλλά και από το Δημοτικό Σχολείο Καράτουλα-Μαγούλας με την εκπαιδευτικό κ. Αντωνία Μπρή που μαζί με μαθητές και γονείς ένωσαν ξανά τις φωνές τους για πλήρη αποδοχή των Ανθρώπων με Αναπηρία.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας και Υγείας του Δήμου Πύργου κ. Δημήτρη Τζουανόπουλο που εκπροσώπησε τον Δήμο Πύργου και στον υποψήφιο Ευρωβουλευτή της ΝΔ κ. Δημήτρη Τσιόδρα που στα πλαίσια της περιοδείας του μας τίμησε με την παρουσία του στην δράση μας, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Ήλιδας κ. Κώστα Αναγνωστόπουλο.

Δύναμη μας δίνει η αγκαλιά των δράσεων μας από όλους για να συνεχίσουμε μαζί με τους ωφελούμενους.

Ο κόσμος είναι ίδιος για όλους, απλά μερικοί έχουν άλλη ματιά για αυτόν.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος