FOLLOW US: facebook twitter

Το ΚΔΑΠ ΑμεΑ Διάπλασις στην κάθετη μονάδα παραγωγής κρασιού “Ήλειος Οίνος”

Ημερομηνία: 07-10-2024 | Συντάκτης:

Το ΚΔΑΠ-ΑμεΑ Διάπλασις είχε τη χαρά να επισκεφθεί την κάθετη μονάδα παραγωγής κρασιού “Ήλειος Οίνος”, όπου τους  υποδέχθηκαν με ιδιαίτερη ζεστασιά δύο ξεχωριστοί άνθρωποι: ο ιδιοκτήτης, κ. Θοδωρής Μόσχοβος και η κ. Αγγελική Παναγιωτοπούλου. Με αφοσίωση και αγάπη, τους ταξίδεψαν στον κόσμο της οινοπαραγωγής, αποκαλύπτοντάς μας τα μυστικά της τέχνης τους.

Όπως αναφέρουν οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί του ΚΔΑΠ Διάπλασις “Κατά την ξενάγησή μας, είχαμε την ευκαιρία να δούμε τις τεράστιες δεξαμενές όπου το κρασί ωριμάζει, να παρατηρήσουμε τα ξύλινα βαρέλια όπου αναπτύσσονται οι μύκητες, οι οποίοι συμβάλλουν στην μοναδική γεύση και το άρωμα του κρασιού, και να μάθουμε για τη διαδικασία του τρύγου, από την επιλογή των σταφυλιών μέχρι την παραγωγή του μούστου. Οι οικοδεσπότες μας εξήγησαν με μεράκι κάθε στάδιο της διαδικασίας, από τη ζύμωση μέχρι την παλαίωση.Με ιδιαίτερη απλότητα και σεβασμό για το επάγγελμά τους, μοιράστηκαν μαζί μας την αγάπη τους για την τέχνη της οινοποιίας. Η ευγένεια και το ήθος τους άγγιξαν τόσο το προσωπικό όσο και τα παιδιά, δημιουργώντας μια αίσθηση οικειότητας και ζεστής φιλοξενίας.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην κ. Αγγελική Παναγιωτοπούλου για τα σπιτικά εδέσματα, που με φροντίδα και μεράκι προσέφερε στα παιδιά, ενώ η νόστιμη μπουγάτσα που έφτιαξε ήταν σίγουρα η αγαπημένη τους στιγμή. Παράλληλα, το προσωπικό είχε την ευκαιρία να πάρει μια μικρή γεύση από τα κρασιά του οινοποιείου, απολαμβάνοντας τη μοναδική ποιότητα και γεύση τους.Ευχαριστούμε από καρδιάς τον κ. Θεόδωρο Μόσχοβο για την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ξενάγηση και τις γνώσεις που μοιράστηκε μαζί μας. Φυσικά, με χαρά ανανεώσαμε το ραντεβού μας, ανυπομονώντας για την επόμενη φορά!”


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot