FOLLOW US: facebook twitter

Το «ευχαριστώ» του Αντώνη Κανελλόπουλου-«Ο Πανηλειακός είναι ιδέα»

Ημερομηνία: 30-04-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο παράγοντας-πιστός φίλος του Πανηλειακού, Αντώνης Κανελλόπουλος, με αφορμή το τέλος της φετινής αγωνιστικής σεζόν, μετά και την απόφαση της Ε.Π.Ο., ανάρτησε στα σόσιαλ μίντια ένα κείμενο μέσω του οποίου ευχαριστεί όσους στήριξαν φέτος τον Πανηλειακό, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στους Νικολακόπουλο, Μώρο, Παναγούτσο, Νικολούλια, Αθανασόπουλο, Δ. Τσαντίλη, τον αμείμνηστο Πρόεδρο Χρήστο Χίτο, τους προπονητές και τους γυμναστές, αλλά και όλους τους επιχειρηματίες της περιοχής που ενίσχυσαν οικονομικά την ομάδα.

Ο Αντώνης Κανελλόπουλος έγραψε χαρακτηριστικά:

«Το πιο όμορφο ταξίδι που λέγεται «ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ» τελείωσε για φέτος με χαρές με λύπες με όμορφες στιγμές….Αυτό που μένει να μάθουμε πλέον είναι σε ποια κατηγορία θα παίζει την επόμενη σεζόν. Για μένα προσωπικά ήταν μια εμπειρία που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Μια ζωή είμαι δίπλα στην ομάδα αλλά φέτος ήταν κάτι μοναδικό. Έκανα φίλους εκτός Ηλείας, γνώρισα ανθρώπους που βοήθησαν την ομάδα είτε με ένα διαρκείας είτε με μια ταμπέλα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όλους τους επιχειρηματίες που βοήθησαν να κατεβεί φέτος ο ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ στο γήπεδο… Ένα ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους που είμαστε στο συμβούλιο τον κύριο Νικολακόπουλο, τον φίλο Μιχάλη Νικολούλια τον τρελό μου Βασίλη Αθανασόπουλο και τον ακούραστο Δημήτρη Τσαντίλη… Και φυσικά τον αιώνιο αείμνηστο ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΥ ΧΡΗΣΤΟ ΧΙΤΟ…Τους τρεις προπονητές Κώστα Λούσκο, Σπύρο Αντωνόπουλο, Σάκη Θεοδωρακόπουλο τον γυμναστή Χρήστο Παπαζώη, τον φροντιστή ακούραστο Πανηλειακό Πάνο Αθανασόπουλο.

Άφησα για το τέλος 2 φίλους που αν δεν ήταν αυτοί δεν θα υπήρχε και Πανηλειακος…Ο Γιώργος Μώρος που ξεκίνησε αγώνα δρόμου το περασμένο καλοκαίρι για να υπάρχει η ομάδα που ήταν μαζί με άλλους δύο αυτοί που γνώριζαν τα πάντα πως να στηθεί μια ομάδα…Και τέλος τον γενικό αρχηγό της καρδιάς μας Πάνο Παναγούτσο, που μέρα νύχτα έτρεχε για την ομάδα…Ο Πανηλειακος είχαμε πει απ’ την συνέλευση ότι εμείς θέλουμε να κατεβεί στο γήπεδο και ό,τι καλύτερο είναι να βγει… Για πολλούς λέγανε ότι θα διαλυθούμε όχι μόνο δεν διαλυθήκαμε αν δεν υπήρχε απειρία ίσως και είχαμε καλύτερα αποτελέσματα… Ο Πανηλειακός θα υπάρχει και θα γυρίσει εκεί που αξίζει… Ευχαριστώ όλους τους ποδοσφαιριστές που ζήσαμε ωραίες και άσχημες στιγμές…Ο Πανηλειακός είναι ιδέα και οι ιδέες δεν πεθαίνουν ποτέ…»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος