FOLLOW US: facebook twitter

«Το Εργαστήρι του Άι-Βασίλη» στο Πρότυπο Κέντρο Προσχολικής Αγωγής «Μarietta»!

Ημερομηνία: 17-12-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Εκπαίδευση, Νέα

Μ’ ένα εκπληκτικό θεατρικό , τα παιδιά του προνήπιου και νήπιου του «Marietta» , μας μετέφεραν με τον πιο γλυκό τρόπο στο εργαστήρι του Αι –Βασίλη! Τα ξωτικά έπιασαν δουλειά και ξεκίνησαν να παρουσιάζουν τα ομορφότερα δώρα στο Άγιο Βασίλη που με τη σειρά του έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος πως και αυτά τα Χριστούγεννα όλα τα παιδιά του κόσμου θα γίνουν χαρούμενα!

Πανέμορφες κούκλες- μπαλαρίνες και εκπληκτικά στρατιωτάκια, ονειρεμένη μουσική και χαρούμενα χορευτικά, κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των καλεσμένων  των παιδιών στη παράσταση και χάρισαν στο τέλος στους πρωταγωνιστές ασταμάτητο και γεμάτο ενθουσιασμό χειροκρότημα!

Η διευθύντρια του «Marietta»κ. Ιωάννα Πανταζοπούλου καλωσόρισε ζεστά τους γονείς των παιδιών και συγκινημένη μετά το τέλος της παράστασης ευχήθηκε στα παιδιά και στους γονείς τους

«Καλά Χριστούγεννα» !

Το  «Marietta» στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

«Αν ενωθούμε όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε! Γιατί τίποτα δεν αξίζει περισσότερο από το χαμόγελο ενός παιδιού!»

Με αυτό το σύνθημα και με μεγάλη χαρά , το Πρότυπο Κέντρο Προσχολικής Αγωγής «Marietta» κατάφερε να ολοκληρώσει την Παρασκευή 14 Δεκέμβρη  την προσπάθειά του σε συνεργασία με τους γονείς , και να συγκεντρώσει  πολλά είδη πρώτης ανάγκης  τα οποία και παρέδωσαν τα ίδια τα παιδιά μετά από επίσκεψη με το σχολικό ,στο σπίτι που διατηρεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού « στην Βροχίτσα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος