FOLLOW US: facebook twitter

Το «ευχαριστώ» του Νικόλα που απέκτησε νέο ηλεκτρικό αμαξίδιο!

Ημερομηνία: 15-12-2023 | Συντάκτης:

Γράφει η Κική Κολοβέρου – kkoloverou@yahoo.gr


Δεν πάνε πολλές ημέρες, από το δημοσίευμα της «Πρωινής» (Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου) μέσω του οποίου ο Νικόλας Φραγκούλης ζητούσε τη στήριξη όλων μας για να μπορέσει να αντικαταστήσει το αναπηρικό ηλεκτρικό του αμαξίδιο που υπέστη σοβαρότατες ζημιές μετά από τροχαίο ατύχημα, εγκλωβίζοντας τον, στο σπίτι για περισσότερο από δύο μήνες, και η τοπική κοινωνία απέδειξε πως διαθέτει γρήγορα αντανακλαστικά, αλληλεγγύη αλλά κυρίως ευαισθησίες!

Ο Νικόλας χάρις την συνδρομή των απλών πολιτών και όχι μόνο, απέκτησε το ηλεκτρικό αμαξίδιο που χρειαζόταν και είναι έτοιμος να ξαναβγεί από τους τέσσερις τοίχους του σπιτιού του, επιστρέφοντας στην καθημερινότητα της πόλης που τόσο του έλειψε!

Ο ίδιος, μας έστειλε το παρακάτω κείμενο, θέλοντας να ευχαριστήσει όλους όσους τον στήριξαν και στο οποίο μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Ένα μεγάλο, μεγάλο, μεγάλο ευχαριστώ στην τοπική Κοινωνία του Πύργου και όχι μόνο! Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω την ξαδέρφη μου Αλεξάνδρα Νικολοπούλου η οποία ήτανε απ’ την αρχή αυτής της δύσκολης πορείας δίπλα μου. Ήταν τα χέρια και τα πόδια μου όλο αυτό τον καιρό προκειμένου εγώ να μπορώ να αυτοεξυπηρετούμαι στην καθημερινότητά μου, αυτούς τους δύο και πλέον μήνες!! Σας ανακοινώνω ότι μόλις ήρθε το αναπηρικό ηλεκτρικό αμαξίδιο που όλοι μαζί, με τόσο κόπο συμβάλατε από το υστέρημά σας, προκειμένου εγώ να μπορέσω να απεγκλωβιστώ από το σπίτι μου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν στην τοπική κοινωνία του Πύργου και όχι μόνο, η οποία έδειξε το αληθινό της πρόσωπο και παρά τις δυσκολίες που βιώνουμε όλοι, έδειξε αλληλεγγύη προς το πρόσωπό μου και αγάπη! Μετά από δυόμισι περίπου μήνες θα επιστρέψω στην καθημερινότητά μου και στην κοινωνία της Πόλης μας, χάρις σε όλους εσάς που συνδράματε, ο καθένας με αυτό που μπορούσε, προκειμένου να μπορέσει να αγοραστεί το ηλεκτρικό αναπηρικό αμαξίδιο το οποίο κόστισε 3.940 διότι το προηγούμενο είχε καταστραφεί μετά από το ατύχημα που είχα υποστεί στις 5 Οκτώβρη στο οποίο και θα έπρεπε να αποκαταστήσει η ασφαλιστική του οδηγού που με χτύπησε πράγμα το οποίο αρνήθηκε και αγνόησε χωρίς συναίσθημα και ανθρωπιά. Το ξεκίνημα αυτού του αγώνα ξεκίνησε από την παράταξη «Δέκα» με αρχηγό τον Διονύση Μπέλτσο και την Αγαθή Ρηγοπούλου την πρόεδρο του Νομαρχιακού Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ήλις αλλά και με όλους εσάς πρωταγωνιστές, γνωστοί και άγνωστοι που βάλλατε το λιθαράκι σας προκειμένου να μπορέσει να επιτευχθεί αυτός ο αγώνας αλληλεγγύης.

Ευχαριστώ την δημοσιογράφο Κική Κολοβέρου η οποία έκανε την δημοσίευση στην τοπική εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ» ώστε να μπορέσει να γνωστοποιηθεί και να ξεκινήσει αυτός ο αγώνας δρόμου, επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον Χρήστο Κανελλόπουλο τον δημοσιογράφο της ΟΡΤ και τον Χρήστο Πλεύρια, της ΕΡΤ Πύργου.

Ευχαριστώ ακόμα και τον νέο Δήμαρχο Πύργου Στάθη Καννή για το ενδιαφέρον και την σημαντική του στήριξη στην αγορά του αμαξιδίου.

Ευχαριστώ επίσης και το κατάστημα ορθοπεδικών Healthway οι οποίοι ενήργησαν άμεσα ώστε να έχω το συντομότερο το αναπηρικό αμαξίδιο.

Δεν θέλησα να αναφερθώ ονομαστικά σε όλους όσους με στήριξαν για να μην ξεχάσω και αδικήσω κανένα. Όσοι το έκαναν το γνωρίζουν. Είναι όλοι ευεργέτες μου. Είμαι ευγνώμων.

Καλές γιορτές σε όλους σας! Η ζωή είναι πολύ μικρή και απρόβλεπτη για να την καταναλώνουμε σε πράγματα ανούσια και χωρίς νόημα ζωής… Ο θεός να σας έχει όλους καλά!».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot