FOLLOW US: facebook twitter

Το μπάσκετ «συναντά» την Κουρούτα!

Ημερομηνία: 17-07-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Στις 4 και 5 Αυγούστου το τουρνουά “GNC 3 ΟΝ 3” που θα είναι δωρεάν για τους συμμετέχοντες.

-Σύσκεψη στο γραφείο του Δημάρχου Ήλιδας για τις λεπτομέρειες της διοργάνωσης


Στο επίκεντρο θα βρεθεί για ακόμη μία φορά η Κουρούτα με το μπάσκετ να έχει την τιμητική του, καθώς έχει ήδη ξεκινήσει η προετοιμασία για το τουρνουά “GNC 3 on 3 (Greek National Challenge)”, την διοργάνωση που έχει γίνει θεσμός στην χώρα μας και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 4 και το Σάββατο 5 Αυγούστου.

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα και το μεσημέρι της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε τεχνική σύσκεψη στο γραφείο του Δημάρχου Ήλιδας κ. Γιάννη Λυμπέρη, με την συμμετοχή του αντιπεριφερειάρχη αθλητισμού, εθελοντισμού και Ολυμπισμού κ. Δημήτρη Νικολακόπουλου, του γνωστού προπονητή μπάσκετ, με τις μεγάλες επιτυχίες, κ. Μάκη Γιατρά και του συνεργάτη του κ. Νίκου Συναδινού, των αντιδημάρχων κ.κ. Βαγγέλη Χριστοφόρου, Ευγένιου Αστερή και Παναγιώτη Παναγιωτάρα, του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Αμαλιάδας κ. Δημήτρη Αδαμόπουλου και του ειδικού συνεργάτη του Δημάρχου κ. Βασίλη Καψή.

Παιχνίδι και διασκέδαση

Εκ των συνδιοργανωτών η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με τον Δήμο Ήλιδας και τον κ. Γιατρά, έθεσαν επί τάπητος όλες τις λεπτομέρειες, καθώς στόχος είναι πέραν της άρτιας και ασφαλούς διοργάνωσης, να υπάρξει μεγάλη συμμετοχή και να δοθεί η ευκαιρία σε συμμετέχοντες και θεατές να γνωρίσουν καλύτερα το μπάσκετ, να διασκεδάσουν και να περάσουν ένα ξεχωριστό διήμερο.

Η διοργάνωση θα φιλοξενηθεί στην πλατεία της Κουρούτας και η συμμετοχή θα είναι ανοιχτή για αγόρια και κορίτσια, γυναίκες και άνδρες, από την ηλικία των 10 ετών έως την ηλικία των 50 ετών και γιατί όχι και παραπάνω!

Το σημαντικό επίσης είναι ότι οι συμμετοχές είναι δωρεάν για όλους και μέσα στις επόμενες ημέρες θα γίνουν γνωστές οι λεπτομέρειες και θα ανακοινωθεί ο ιστότοπος των εγγραφών.

Η διοργάνωση στοχεύει στην ανάδειξη του αγαπημένου αθλήματος και στο να δοθεί η ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους και να διασκεδάσουν, σε ένα μοναδικό χώρο τουριστικού προορισμού όπως είναι η Κουρούτα με την ατελείωτη παραλία της και την ξεχωριστή ομορφιά της.

Αυτό που επισημάνθηκε επίσης στην σύσκεψη είναι ότι η διοργάνωση έχει προγραμματιστεί σε ημερομηνίες κατά τις οποίες αναμένεται να βρίσκονται αρκετοί επισκέπτες στην περιοχή και έτσι θα δοθεί η δυνατότητα σε περισσότερους ανθρώπους να λάβουν μέρος ή να απολαύσουν τα παιχνίδια ως θεατές. Όπως σημείωσε άλλωστε και ο κ. Λυμπέρης “είτε ως παίκτες, είτε ως θεατές όλοι θα είναι κερδισμένοι από την διοργάνωση”.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot