FOLLOW US: facebook twitter

Α.Ε. Λεχαινών: Το απόλυτο 60s πάρτι το Σάββατο στις αποθήκες του ΑΣΟ

Ημερομηνία: 28-12-2023 | Συντάκτης:

Από την Αθλητική Ένωση Λεχαινών

Η ΑΕ Λεχαινών γι’ άλλη μια χρονιά δίνει τον τόνο στις χριστουγεννιάτικες γιορτές. Φέτος χωρίς την αγωνιστική πανδαισία της προηγούμενης χρονιάς με το πανόραμα αθλημάτων, αλλά με κάτι εντελώς διαφορετικό. Ένα ξεχωριστό πάρτι με μουσικές παλαιότερων δεκαετιών με το αθηναϊκό συγκρότημα JAGUAR BOMBS, στις 21.30 το βράδυ του Σαββάτου στις αποθήκες του ΑΣΟ Λεχαινών. Με αιτία κι αφορμή την παράδοση στο Δήμο των ιστορικών αρχιτεκτονικών κτηρίων των αποθηκών του ΑΣΟ έστω και ημιτελών  δίνουν ζωή, κέφι κι ενέργεια στις δυο πιο καταφρονεμένες (ημιτελείς) απ’ αυτές.

Στο κάλεσμα της, η Αθλητική Ενωση Λεχαινών επισημαίνει: «Οι παλιοί λένε ότι σε αυτό το χώρο γίνονταν όλες οι χοροεσπερίδες των Λεχαινών. Στοιχειώδες καθάρισμα, τραπέζια και καρέκλες, κρασί και μπύρα κι απ’ ότι λένε στήνονταν ιστορικές βεγγέρες.

Πέρασαν πολλές δεκαετίες από τότε. Εκσυγχρονίζουμε όσο μπορούμε τον πανέμορφο χώρο, τα δίνουμε όλα στον ήχο, το φωτισμό και τη λεπτομέρεια και καλούμε τους JAGUAR BOMBS, ένα αθηναϊκό συγκρότημα που ο τραγουδιστής του είχε την τύχη να πάρει κορίτσι από τα Λεχαινά και που είναι μάστορες της διασκέδασης και του party των νεανικών μας χρόνων.

Ας τους αφήσουμε να μας το περιγράψουν με τα λόγια τους: Το απόλυτο πάρτυ των εφηβικών σου ύμνων είναι εδώ. Πάρε τον rock n’ roll τσαμπουκά των ‘60s και πέτα τον μέσα σε μια τυχαία playlist του MTV στα earlyzeros. Αν αυτό δεν σου φαίνεται αρκετό τότε ίσως ήρθε η ώρα να αναρωτηθείς τι κοινό μπορεί να είχαν ποτέ οι Sonics με τους Backstreet Boys, ο Elvis με τους Offspring ή ο Βλάσσης Μπονάτσος με τις SpiceGirls. Δέκα χρόνια μαζί, οι λεγεωνάριοι της διασκέδασης στήνουν την πιο ξέφρενη γιορτή και εσύ δε μπορείς παρά να είσαι εκεί.

Οι Jaguar Bombs αποτελούνται από τους: Άγγελο Αϊβάζη, Βασίλη Νησσόπουλο, Γιάννη Ράλλη, Δημήτρη Κωνσταντακόπουλο, Χρήστο Βίγκο.

Ας στήσουμε ένα party ονειρικό, να χαρούμε να χορέψουμε και να περάσουμε καλά μέχρι αργά, γιατί ακόμα κι όταν αφήσουμε τους JAGUAR ν’ αποχωρήσουν σας περιμένει o DJ Mel με όλες τις αγαπημένες χορευτικές επιτυχίες παλιές και νέες.

Φυσικά κι έχουμε bar κι αν πεινάσετε ο Χάρης έχει φροντίσει για ζεστά hotdog, burgers και nachos.

Η είσοδος είναι στα 10 ευρώ –για να βγουν τα έξοδα και μπας και μείνει και κάτι να χρηματοδοτήσουμε τις αθλητικές δραστηριότητές μας, με δώρο μια μπύρα, ή αναψυκτικό ή χυμό, τα παιδιά είναι δωρεάν, καρέκλες θα υπάρχουν μόνο για όσους ζητήσουν».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος