FOLLOW US: facebook twitter

Θρήνος για τον θάνατο του 57χρονου εκπαιδευτικού Νίκου Ζαριφόπουλου

Ημερομηνία: 15-09-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Έκτακτο, Κοινωνία, Νέα

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Πύργου στο άκουσμα του θανάτου του εκπαιδευτικού Νίκου Ζαριφόπουλου σε ηλικία 57 ετών, έπειτα από πολυήμερη νοσηλεία σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Ο άτυχος Νίκος είχε τραυματιστεί σοβαρά το πρωί του Σαββάτου 2 Σεπτεμβρίου σε τροχαίο δυστύχημα στο κέντρο του Πύργου, στη διασταύρωση των οδών Δραγατσανίου και Τ. Πετροπούλου, όταν το δίκυκλο που οδηγούσε, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που φέρεται να παραβίασε το STOP. Αρχικά ο Νίκος Ζαριφόπουλος διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου και από εκεί κρίθηκε επιβεβλημένη η διακομιδή του στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» στην Αθήνα λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του. Έδωσε σκληρή μάχη για τη ζωή του, η οποία δυστυχώς αποδείχθηκε άνιση.

Ο Νίκος Ζαριφόπουλος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία, καθώς ήταν άνθρωπος με έντονα ανεπτυγμένο το αίσθημα της αλληλεγγύης και της προσφοράς.

Η Πρωινή εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στη σύζυγό του Μαρία Φωτοπούλου και στα δύο του παιδιά, Ορέστη και Αλέξανδρο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot