FOLLOW US: facebook twitter

Κοινή κάθοδος Παναγιωτόπουλου-Παπαηλιού στον δήμο Αρχαίας Ολυμπίας

Ημερομηνία: 07-08-2023 | Συντάκτης:

Έσκασε η «βόμβα» στον δήμο Αρχαίας Ολυμπίας, καθώς οι παρατάξεις «Ολυμπία Πρώτος Δήμος» με επικεφαλής τον Άρη Παναγιωτόπουλο και «ΔΕΟΝ» με επικεφαλής τον Σωτήρη Παπαηλιού αποφάσισαν τη συνεργασία και την κοινή κάθοδο στις δημοτικές εκλογές του ερχόμενου Οκτωβρίου, εκδίδοντας και σχετική ανακοίνωση.

Δείτε αναλυτικά:

«Η αυτοδιοίκηση ενώνει. Η πρόοδος και η ανάπτυξη του τόπου μας απαιτεί σχέδιο, αποφασιστικότητα και πάνω από όλα ενότητα και σύνθεση ανθρώπων και ιδεών.

Με πολύ χαρά και μετά από ουσιαστική και ειλικρινή συζήτηση που κατέληξε σε κοινούς στόχους για το Δήμο μας, ανακοινώνουμε τη συνεργασία και κοινή κάθοδο στις εκλογές του Οκτώβρη των παρατάξεων «ΔΕΟΝ» και «ΟΛΥΜΠΙΑ ΠΡΩΤΟΣ ΔΗΜΟΣ».

Σε μία συνεργασία αρχών και αξιών ο Άρης Παναγιωτόπουλος και ο Σωτήρης Παπαηλίου ξεπερνώντας θεμιτές προσωπικές φιλοδοξίες και συγκλίνοντας στα περισσότερα θέματα ενώνουν δυνάμεις, στη βάση του σεβασμού σε θεσμούς, ανθρώπους και στο τόπο μας.

Από σήμερα ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ξεκινάμε την πορεία νίκης σε κάθε χωριό και σε κάθε γειτονιά.

Κάνουμε πράξη την Ενότητα , Γιατί οι καιροί απαιτούν συναντίληψη και ειλικρίνεια , απαιτούν νέες ιδέες και καθαρή ματιά στο μέλλον μακριά από μικροπολιτικές πρακτικές, μίζερες αντιλήψεις και ανούσιες προεκλογικές σκοπιμότητες.

Γιατί μεγάλη στιγμή είναι η πράξη και ο τόπος έχει ανάγκη από πράξεις !

Μαζί μπορούμε περισσότερα.

Μαζί μπορούμε καλύτερα.»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot