FOLLOW US: facebook twitter

Τιτάν Πύργου: Στο Παγκόσμιο U17 ο Αρίωνας Κολιτσόπουλος

Ημερομηνία: 14-07-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Π.Σ. Τιτάν Πύργου συνεχίζει την αγωνιστική δράση του με την Εθνική Ομάδα και μετά την συμμετοχή του Βασίλη Τσαρουχά στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U15 στην Ουγγαρία, σειρά παίρνει ο Αρίωνας Κολιτσόπουλος που προετοιμάζεται για να πάρει μέρος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα U17 στην κατηγορία των 71 κιλών της ελληνορωμαϊκής πάλης, που θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη στις 1-2 Αυγούστου. Στόχος του είναι να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται, έχοντας τις δυνατότητες και το ταλέντο να είναι ψηλά σε άλλη μια μεγάλη διοργάνωση.

Στη συνέχεια 12-26 Αυγούστου, όπως κάθε χρόνο, αθλητές του Π.Σ. Τιτάν Πύργου θα συμμετέχουν στο καλοκαιρινό κοινό camp αθλητών της πάλης από όλη την Ελλάδα στην κατασκήνωση του Olympia Camp. Εκεί θα πάρουν μέρος αθλητές από το Ηράκλειο και το Ρέθυμνο Κρήτης και τα σωματεία “ΠΑΛΕΥΕ’’ και “Αρκάδι’’, από τον Αθλητικό Σύλλογο Τρικάλων, τον ΠΟΠ Χαλκίδας, τον Άτλαντα Καλλιθέας, τον Κερκίωνα Χαϊδαρίου, τον Λεωνίδα Σπάρτης, τον Θησέα Περιστερίου, τον Αριστόδημο Μεσσήνης, τον Παλαιστικό Σύλλογο Σπάρτης, τον Εθνικό Γ.Σ., τον Δία Αχαρνών και φυσικά τον Π.Σ. Τιτάν Πύργου.

Τέλος, η έναρξη των προπονήσεων όλων των τμημάτων στην αίθουσα πάλης του Π.Σ. Τιτάν, θα πραγματοποιηθεί στις 11 Σεπτεμβρίου 2023.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot