FOLLOW US: facebook twitter

Τιτάν Πύργου: Πρωταθλήτρια Ελλάδας η Κωνσταντοπούλου-Ασημένιο η Παπαδάτου

Ημερομηνία: 26-04-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Κωνσταντοπούλου και Παπαδάτου με τα μετάλλιά τους, μαζί με τον προπονητή Παναγιώτη Αναστασιάδη.

Νίκες στην Τσεχία ο Αρίωνας Κολιτσόπουλος

Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com

Ο Τιτάν Πύργου διέπρεψε σε άλλο ένα Πανελλήνιο πρωτάθλημα πάλης, στο Πανελλήνιο Νεανίδων που διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Μουζάκι Καρδίτσας. Πρωταθλήτρια Ελλάδας αναδείχτηκε η Παναγιώτα Κωνσταντοπούλου στα 62 κιλά, ενώ ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η Όλγα Παπαδάτου στα 76 κιλά. Τις δύο αθλήτριες συνόδευσε ο προπονητής του Τιτάν, Παναγιώτης Αναστασιάδης.

Ο Τιτάν Πύργου συγχαίρει τις δύο αθλήτριες και τους εύχεται ανάλογες και ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.

Ο Αρίωνας Κολιτσόπουλος σε νικητήριο αγώνα του στην Τσεχία.

Εξάλλου, σε προπονητικό καμπ στην Τσεχία και στο διεθνές τουρνουά Grand Prix Chomutov πήρε μέρος ο πρωταθλητής Ελλάδας και Ευρώπης U17, Αρίωνας Κολιτσόπουλος του Π.Σ. Τιτάν Πύργου, μαζί με άλλους επτά Έλληνες αθλητές, όλοι πρωταθλητές παίδων και εφήβων. Πρόκειται για μία συνάντηση 300 αθλητών από 20 διαφορετικές χώρες.

Το Σάββατο, την πρώτη μέρα στο Grand Prix Chomutov, ο Αρίωνας Κολιτσόπουλος πέτυχε τρεις νίκες, ωστόσο στον τρίτο αγώνα τραυματίστηκε στον ώμο και εγκατέλειψε τον τέταρτο αγώνα (ήττα με 1-0). Αποφασίστηκε να μην συνεχίσει για ένα μετάλλιο για να μην επιδεινωθεί ο τραυματισμός του (πλέον δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία), ενόψει της Βαλκανιάδας σε λίγες μέρες.

Η Εθνική Ομάδα U17 θα παραμείνει στην Τσεχία για προπονητικό camp όλη την εβδομάδα μεταξύ 10 χωρών. Την ελληνική αποστολή συνοδεύουν ο ομοσπονδιακός προπονητής του Π.Σ. Τιτάν Πύργου, Αλέξης Κολιτσόπουλος και ο προπονητής Κώστας Ταμός.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος