FOLLOW US: facebook twitter

Την πίτα τους έκοψαν τα μέλη του ΚΑΠΗ Κρεστένων

Ημερομηνία: 16-02-2024 | Συντάκτης:

Διαρκής στήριξη από το δήμο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων

Παρουσία μεγάλου αριθμού μελών, κατοίκων και τοπικών φορέων, έγινε το βράδυ της Πέμπτης η κοπή της πατροπαράδοτης πίτας του ΚΑΠΗ Κρεστένων, στην αίθουσα της πρ. Μαθητικής Εστίας της πόλης.

Ο δήμαρχος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων κ. Σάκης Μπαλιούκος ευχήθηκε στα μέλη του Κέντρου αλλά και σε όλους τους παρευρισκόμενους, να έχουν προσωπική υγεία και οικογενειακή ευτυχία, επισημαίνοντας πως ο δήμος στηρίζει τις δράσεις  του ΚΑΠΗ Κρεστένων.

Από την πλευρά της η αντιδήμαρχος κ. Αθανασία Κουσκουρή υπογράμμισε ότι οι άνθρωποι που βρίσκονται στο ΚΑΠΗ είναι πολίτες με μεγάλη ενέργεια και διάθεση για προσφορά, συμμετέχοντας σε όλα τα δρώμενα του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων.

Την πίτα ευλόγησαν  εκπρόσωποι της εκκλησίας από την ευρύτερη περιοχή, ενώ ακολούθησε μικρή δεξίωση στους χώρους της πρ. Μαθητικής Εστίας, προς τιμήν όλων των παριστάμενων.

Παραβρέθηκαν η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων κ. Δήμητρα Ζαφειροπούλου, ο αντιδήμαρχος κ. Αν. Καρνάρος, ο Γ.Γ. του δήμου κ. Κώστας Πολυζωγόπουλος, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι κοινοτήτων, εκπρόσωποι φορέων κ.α.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος