FOLLOW US: facebook twitter

Την πίτα του έκοψε ο Εμπορικός Σύλλογος Βάρδας Βουπρασίας

Ημερομηνία: 29-01-2024 | Συντάκτης:

Ευχές για ανάκαμψη της τοπικής αγοράς το 2024

Με ευχές για μια καλή χρονιά με υγεία και αισιοδοξία και βεβαίως καλύτερες μέρες για τον εμπορικό κόσμο, τους επαγγελματίες και γενικότερα την τοπική αγορά, έκοψε την πίτα του το απόγευμα του Σαββάτου, ο  Εμπορικός Σύλλογος Βάρδας Βουπρασίας. Η κοπή της πίτας πραγματοποιήθηκε στην  αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Βάρδας παρουσία του εμπορικού κόσμου της Βουπρασίας, πολλών κατοίκων της περιοχής και επίσημων προσκεκλημένων.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης κ. Γιάννης Λέντζας, η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού  κ. Γεωργία Κακαλέτρη,  ο πρόεδρος του Επιμελητήριου Ηλείας κ. Κώστας Νικολούτσος, δημοτικοί  και τοπικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της περιοχής.

Χαιρετισμούς απηύθυναν τόσο ο δήμαρχος όσο και ο πρόεδρος του ΕΒΕ Ηλείας, ενώ την πίτα που ήταν  χορηγία του ζαχαροπλαστείου Merci Vardas Kolonou που όπως κάθε χρόνο στηρίζει την εκδήλωση του Εμπορικού Συλλόγου έκοψε ο πρόεδρος κ. Ανδρέας Τσίρος παρουσία των μελών του διοικητικού συμβουλίου. 

Ο πρόεδρος  αφού ευχήθηκε καλή και ελπιδοφόρα χρονιά σε όλους τονίζοντας ότι σε μια ακόμα δύσκολη χρονιά εύχεται να μπορέσει να επανακάμψει η αγορά το 2024 και ευχαρίστησε και όλα τα τοπικά καταστήματα για τα δώρα που προσέφεραν για τα φλουριά της πίτας.

Μετά την κοπή της πίτας ακολούθησε συζήτηση μεταξύ των εμπόρων  εν όψει των επερχόμενων εκλογών του συλλόγου και τέθηκαν προτάσεις υποψηφίων για το διοικητικό συμβούλιο.

Φωτογραφίες: Αρτέμης Διαμαντόπουλος

Ε.Π


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος