FOLLOW US: facebook twitter

Την Πέμπτη η φωταγώγηση του Δέντρου στην Αμαλιάδα

Ημερομηνία: 13-12-2023 | Συντάκτης:

Το πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων  εκδηλώσεων του δήμου σε συνεργασία με τους συλλόγους της πόλης

Τη Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 7,00μμ. στη πλατεία Αγίου Αθανασίου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, με πολλές εκπλήξεις και πολλά  πυροτεχνήματα, που αναμένεται να φωτίσουν τον ουρανό. Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Αμαλιάδας, το σύλλογο Εστίασης Ήλιδας, το Run Amaliada, Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ήλιδας και τα καλλιτεχνικά Εργαστήρια ΠΙΝΕΛΙΕΣ ΠΙΝΕΛΙΕΣ, ΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΙΟ και  ΤΜΗΜΑ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ.

Νέες δράσεις για τα Χριστούγεννα φέτος στην Αμαλιάδα, δίνουν μια ξεχωριστή νότα και αναμένεται να ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους. Σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα:

Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023 ώρα 7μμ

Santa Run: Για πρώτη φορά το Run Amaliada θα διοργανώσει το XMAS RUN, με εκατοντάδες δρομείς στα κόκκινα, με το Αγιοβασιλιάτικο σκουφάκι  στο χρώμα των Χριστουγέννων να τρέχουν για την αγάπη στον συνάνθρωπο και για τα άλλα μηνύματα που οι Άγιες μέρες των Χριστουγέννων προσφέρουν. Αφετηρία Πλατεία Ανεμομύλου και  όλοι θα τερματίσουν στην πλατεία Αγίου Αθανασίου για να συμμετάσχουν στη μεγάλη γιορτή της φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου. Επίσης όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ήλιδας.

Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023 ώρα 7μμ. – Πλατεία Αγίου Αθανασίου

Τη Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023 στην πλατεία Αγίου Αθανασίου με πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους. Η βραδιά θα ολοκληρωθεί με τη συναυλία από τη γνωστή Banda Morena. «Φωνές» της μπάντας είναι ο Χρήστος Αθανασόπουλος  καθώς και η Εύη Αναστοπούλου, η Morena της παρέας.

Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023 – Σκακιέρα 11 πμ

Ζωγραφίζω για την αγάπη

Στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων όλοι θα πάρουν τα ζωγραφικά τους πινέλα και θα δημιουργήσουν δύο τοιχογραφίες με τα μηνύματα της αγάπης και της ανθρώπινης συνύπαρξης. με θέματα α) την αιμοδοσία και β) με το bullying. Η δράση θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τα εικαστικά εργαστήρια ΠΙΝΕΛΙΕΣ ΠΙΝΕΛΙΕΣ, ΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΙΟ και το ΤΜΗΜΑ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ στο χώρο δίπλα από την σκακιέρα.

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου Το Ξωτικό των Χριστουγέννων

Πλατεία Αγίου Αθανασίου ώρα 5μμ. στα πιο δημιουργικά event για τους μικρούς μας φίλους, το ξωτικό των Χριστουγέννων για να βιώσουμε μαζί το πνεύμα των Χριστουγέννων με χριστουγεννιάτικα θεατρικά παιχνίδια, face painting και άφθονο παιχνίδι. Σας περιμένουμε όλους.

Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2023- πλατεία Αγίου Αθανασίου ώρα 11πμ-1μμ.

Santa is coming to Amaliada – Christmas Festival-

Μικροί και μεγάλοι γνωρίζουν από κοντά τον Άγιο Βασίλη- Συλλογή δώρων και τροφίμων που θα δοθούν σε άπορες και ευπαθείς οικογένειες – Live μουσική και live dj set – Χριστουγεννιάτικη γωνία για παιδιά με δραστηριότητες & face painting – Δραστηριότητες με το κέντρο Ηλίανθος Κδαπ μεΑ – Γλυκά και κεράσματα από τοπικές επιχειρήσεις – Θεατρική Παράσταση Καραγκιόζη

Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2023- Πεζόδρομος Αμαλιάδας Ώρα 5μμ.

Το Ξωτικό των Χριστουγέννων στα πιο δημιουργικά event για τους μικρούς μας φίλους, το ξωτικό των Χριστουγέννων για να βιώσουμε μαζί το πνεύμα των Χριστουγέννων με χριστουγεννιάτικα θεατρικά παιχνίδια, face painting και άφθονο παιχνίδι.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap

olympia

Screenshot