FOLLOW US: facebook twitter

Την Κυριακή το «Gentleman’s ride», με φιλανθρωπικό χαρακτήρα

Ημερομηνία: 17-05-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Μια ξεχωριστή εκδήλωση που έχει καταφέρει να κερδίσει τις καρδιές των λάτρεων των μοτοσυκλετών και του στυλ, το «Gentleman’s ride» θα πραγματοποιηθεί και φέτος, αυτή την Κυριακή 19 Μαΐου με αφετηρία την κεντρική πλατεία Πύργου και ολοκλήρωση της διαδρομής στην Αρχαία Ολυμπία.

Το «Gentleman’s ride» είναι μια εκδήλωση που διοργανώνεται παγκοσμίως και συγκεντρώνει ανθρώπους που αγαπούν τις κλασικές μοτοσυκλέτες και την καλή παρέα. Η εκδήλωση δεν αποτελεί απλά μια ευκαιρία για μια όμορφη βόλτα, αλλά έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, με τους συμμετέχοντες να συγκεντρώνουν χρήματα για την υποστήριξη της έρευνας για τον καρκίνο του προστάτη.

Οι συμμετέχοντες φορώντας τις κοστούμια τους και ξεχωριστά αξεσουάρ, συγκεντρώνονται για να οδηγήσουν τις μοτοσυκλέτες τους σε μια διαδρομή που περνά από τους δρόμους της πόλης.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα η συγκέντρωση των μοτοσικλετιστών θα ξεκινήσεις στις 9.30 το πρωί της Κυριακής στην κεντρική πλατεία Πύργου και η ώρα αναχώρησης για την Αρχαία Ολυμπία είναι στις 11.45.

Την ξεχωριστή αυτή βόλτα φιλανθρωπικού χαρακτήρα, διοργανώνουν στην περιοχή μας, οι Γιώργος Μπούζης, Γιάννης Πλατανίτης, Κώστας Ζάβος και Τάκης Διαμαντόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot