FOLLOW US: facebook twitter

Την απόλυτη επιτυχία του 2ου ΕΠΑ.Λ. Αμαλιάδας επιβεβαίωσαν τα αποτελέσματα των επιτυχόντων

Ημερομηνία: 26-07-2024 | Συντάκτης:

Η ανακοίνωση των επιτυχόντων στις Πανελλαδικές 2024 επιβεβαίωσε  με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις προσδοκίες μαθητών/ριων μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών τον περασμένο μήνα.

Οι μαθητές/ριες του σχολείου με την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών του σχολείου πέτυχαν εξαιρετικά αποτελέσματα τα οποία κατατάσσουν το σχολείο στις πρώτες θέσεις πανελλαδικά.

Η επιτυχία αυτή αποκτά μεγαλύτερη σημασία δεδομένου ότι υπήρξε σημαντική άνοδος των βάσεων στην πλειοψηφία των αντίστοιχων Σχολών.

Συγκεκριμένα κάποια ποιοτικά και αριθμητικά δεδομένα που δείχνουν το μέγεθος της επιτυχία είναι:

•             54 μαθητές/ριες εισάγονται σε σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης

•             Αναλυτικά:

•             20 σε σχολές Επιστημών Υγείας (3 Ιατρική, 1 Κτηνιατρική, 2 Φαρμακευτική, 1 Βιοιατρικών, 3 Βιολόγία-Βιοτεχνολογια, 4 Παιδαγωγικά- Κοινωνιολογία, 6 Νοσηλευτική-Εργοθεραπεία- Λογοθεραπεία- Φυσικοθεραπεία.

•             3 σε Στρατιωτικές Σχολές

•             18 σε Οικονομικές Επιστήμες Ο.Π.Α.-Α.Σ.Ο.Ε.Ε. Πανεπιστήμια Πειραιώς-Θεσσαλονίκης-Πατρών-Κοζάνης

•             8 σε Γεωπονικά Πανεπιστήμια Αθηνών, Πατρών, Καλαμάτας

•             1 σε ΤΕΦΑΑ

•             4 σε Εμπορικό Ναυτικό Πλοιάρχων – Μηχανικών

Οι εκπαιδευτικοί του Πρότυπου & 2ου ΕΠΑ.Λ. Αμαλιάδας συγχαίρουν τους επιτυχόντες/ουσες και τους εύχονται καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία.

Επίσης συγχαίρουν και τα παιδιά που δεν τα κατάφεραν για τον αγώνα που έκαναν και τους υπενθυμίζουν ότι έχουν ένα πολύ καλό εφόδιο που είναι το Πτυχίο και το Απολυτήριο του ΕΠΑ.Λ. και με τις γνώσεις και τις δεξιότητες που έχουν αποκτήσει μπορούν σταδιοδρομήσουν στα επαγγέλματα που έχουν διαλέξει. Εξ άλλου στα 18 οι δυνατότητες που δίνει η ζωή είναι πάρα πολλές.

Από το σχολικό έτος 2024-2025 το σχολείο θα λειτουργεί αποκλειστικά ως Πρότυπο ΕΠΑ.Λ (Π.ΕΠΑ.Λ.) Αμαλιάδας και ήδη έχει συμπληρωθεί ο μέγιστός αριθμός μαθητών που μπορεί να φιλοξενήσει το σχολείο στις εγκαταστάσεις του, στην περίπτωση που υπάρξουν κενές θέσεις για την Β’ και Γ’  Τάξη θα υπάρξει ανακοίνωση τον Σεπτέμβριο.

Ο Διευθυντής του Πρότυπου & 2ου ΕΠΑΛ Αμαλιάδας

Κωνσταντίνος Κωνσταντούλας


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap

olympia

Screenshot