FOLLOW US: facebook twitter

Τιμώντας το Μάνο Χατζιδάκι 30 χρόνια από το θάνατό του…

Ημερομηνία: 14-06-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

3η Χορωδιακή Συνάντηση Αμαλιάδας σε ένα σπουδαίο αφιέρωμα για τον κορυφαίο μουσικοσυνθέτη

Στις 15 Ιουνίου, συμπληρώνονται 30 χρόνια από τον θάνατο του μοναδικού δημιουργού Μάνου Χατζιδάκι, του συνθέτη, ποιητή, διανοούμενου και πάνω απ’ όλα ελεύθερου πνεύματος, που με το έργο και τη δημόσια παρουσία του σφράγισε την μεταπολεμική Ελλάδα, αλλά και την πρώτη 20ετία της Μεταπολίτευσης.

Αφιερωμένη λοιπόν στον Μάνο Χατζιδάκι, τον δημιουργό του “Μεγάλου Ερωτικού” και του “Χαμόγελου της Τζοκόντα” για τα 30 χρόνια από το θάνατό του, θα είναι η 3η Χορωδιακή Συνάντηση Αμαλιάδας που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024 στις 9:15 το βράδυ, στον Πολυχώρο Πολιτισμού του Δήμου Ήλιδας.

Στην Χορωδιακή Συνάντηση Αμαλιάδας, θα συμμετέχουν η η Χορωδία της Αμαλιάδας υπό τη διεύθυνση του Γιώργου Σταματίου και η Χορωδία του Λυκείου των Ελληνίδων Πύργου υπό την διεύθυνση της μουσικού Κωστούλας-Σακκά Κυρίτση.

Οι δύο Χορωδίες τιμώντας το Μάνο Χατζιδάκι θα ερμηνεύσουν αγαπημένα τραγούδια του κορυφαίου έλληνα μουσικοσυνθέτη, που θα ερμηνεύσουν οι δύο χορωδίες και θα μας ταξιδέψουν με τις μαγικές μουσικές του. “Χάρτινο το φεγγαράκι”, Kemal, «Αγάπη που γινες δίκοπο μαχαίρι”, “Τα παιδιά του Πειραιά”  και τόσα άλλα τραγούδια του…

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος