FOLLOW US: facebook twitter

Τίμησαν τον προστάτη τους Αγ. Αρτέμιο οι αστυνομικοί της Ηλείας στον Πύργο

Ημερομηνία: 22-10-2018 | Συντάκτης:

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”73818″ img_size=”full”][vc_column_text]Τον προστάτη τους Άγιο Αρτέμιο γιόρτασαν το Σάββατο οι αστυνομικοί στην Ηλεία, όπου παραβρέθηκαν στην Δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στον Πύργο, χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Ηλείας κ.κ. Γερμανού, και του Θεοφιλέστατου Επισκόπου Ωλένης κ.κ. Αθανάσιου.

Ο προϊστάμενος του Επιτελείου Διεύθυνσης Αστυνόμος Α’ Γιώργος Κατσίμπελης ανέγνωσε την Ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού της Αστυνομίας, αντιστράτηγου Αριστείδη Ανδρικόπουλου, στην οποία αναφέρθηκε στην πορεία που έχει διαγράψει το Σώμα από την δημιουργία του, στην γενικότερη προσφορά του αλλά και στην αξία της συγκεκριμένης ημέρας.

Αμέσως μετά ο δήμαρχος Πύργου Γαβρίλης Λιατσής παρέθεσε δεξίωση στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο, στην οποία αφού καλωσόρισε του παρευρισκόμενους, ευχαρίστησε τον κ.κ. Γερμανό για την βοήθεια που προσέφερε στην οργάνωση της δεξίωσης, τονίζοντας παράλληλα την σημαντικότητα της αστυνομίας και την ανάγκη όλων μας για ασφάλεια.

«Προσευχόμαστε όλοι να έχουν υγεία τα σώματα ασφαλείας» ανέφερε με τη σειρά του ο Μητροπολίτης Ηλείας, ενώ ο Αστυνομικός διευθυντής Ηλείας Σωτήρης Παπασωτηρίου στη συνέχεια ευχήθηκε, ο Αγ. Αρτέμιος να προστατεύει όλους και να δώσει δύναμη στους ένστολους να επιτελούν το δύσκολο έργο τους.

Παρόντες μεταξύ άλλων στη Δοξολογία για τον εορτασμό του προστάτη της αστυνομίας ήταν ο αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Μητρόπουλος, o Δήμαρχος Πύργου Γαβρίλης Λιατσής, ο αντιδήμαρχος Αυγερινός Ζουμπάκης, ο πρόεδρος του ΔΣ Ήλιδας Ανδρέας Νικολακόπουλος, ο επικεφαλής της παράταξης «Όραμα Δημιουργίας» Γιάννης Αργυρόπουλος, ο αναπληρωτής Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας Βαγγέλης Αναγνωστάκης, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών υπαλλήλων Ηλείας Παναγιώτης Ζώντος, ο διοικητής του Α.Τ. Κρεστένων Σωτήρης Πιτσίνης, ο Λιμενάρχης Κατακόλου Δημήτρης Παπαηλιού, ο διοικητής της Π.Υ. Πύργου Γιάννης Καραμαλίκης, ο διοικητής της Π.Υ. Αμαλιάδας Κώστας Χριπάτσιος και εκπρόσωποι της ΣΕΤΤΗΛ, του ΚΕΑΤ και της 117 ΠΜ Ανδραβίδας.[/vc_column_text][vc_media_grid grid_id=”vc_gid:1540194630644-efed2d3b-dfbb-1″ include=”73819,73820,73821″][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot