FOLLOW US: facebook twitter

Τίμησαν τον Άγιο Αρτέμιο οι αστυνομικοί της Ηλείας

Ημερομηνία: 21-10-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

-Με δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πύργου

Τον προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας, Άγιο Αρτέμιο, τίμησαν χθες το πρωί με δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγιου Νικολάου οι αστυνομικοί της Ηλείας, χοροστατούντος του απελθόντος Μητροπολίτη Ηλείας, κ. Γερμανού.

Όπως ανέφερε ο προεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας, ΓρηγορηςΚατσώλης, η σημερινή μέρα αποτελεί ημέρα γιορτής για την Ελληνική Αστυνομία, καθώς με τη θεσμοθέτησή της, η πολιτεία τιμά την Ελληνική Αστυνομία αναγνωρίζοντας την πολύπλευρη προσφορά της στην πατρίδα.

«Ο Άγιος Αρτέμιος Προστάτης του σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας, αποτέλεσε πρότυπο Πίστης, Αυταπάρνησης, Θάρρους και Γενναιότητας, στοιχεία αλληλένδετα με το ρόλο και τα χαρακτηριστικά που οφείλει να έχει και το αστυνομικό προσωπικό. Με το μαρτυρικό του τέλος και τη στάση ζωής του επισφράγισε με συνέπεια, την Πίστη στο Καθήκον. Η στάση ζωής του ας αποτελεί πρότυπο μίμησης για όλους εμάς, που επιλέξαμε, να υπηρετούμε τον πολίτη σε μια σύγχρονη και απαιτητική κοινωνία.

Εκ μέρους του Δ.Σ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας, εύχομαι ο Άγιος Αρτέμιος να έχει υπό τη σκέπη του κάθε αστυνομικό που καθημερινά μάχεται για μία ευνομούμενη, ασφαλή και ειρηνική κοινωνία.Χρόνια πολλά στην Ελληνίδα και στον Έλληνα αστυνομικό!».

Ο Ανδρέας Νικολακόπουλος ανέφερε σε ανάρτησή του:

«Σήμερα, με την ευλογία του Σεβασμιώτατου π. Μητροπολίτη μας κ. Γερμανού γιορτάσαμε τον Άγιο Αρτέμιο, προστάτη των Αστυνομικών μας στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας, τιμώντας τις γυναίκες και τους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας που δίνουν καθημερινό αγώνα για την ασφάλεια και την προστασία όλων μας και αποδίδοντας έναν ξεχωριστό φόρο τιμής σε όλους όσοι θυσιάστηκαν κατά την εκτέλεση του καθήκοντος».

Παρόντες ήταν επίσης o βουλευτής Ηλείας, Ανδρέας Νικολακόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Ολυμπισμού & Αθλητισμού ο διοικητής ΠΥ Ηλείας, Γ.Κωνσταντακόπουλος, ο δασάρχης Πύργου, Παναγιώτης Λάττας, ο πρόεδρος της ΠΥ Λεχαινών, Θοδ. Λεβέντης, ο αντιδήμαρχος Πύργου, Μαρίνος Αχτύπης, ο πρρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Ηλείας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, Νικόλαος Μαρούντας, ο οικονομολόγος και τ. Δ/ντής Επικουρικής Ασφάλισης & Εφάπαξ Παροχών, Νίκος Καλάκος, ο δημοτικός σύμβουλος Θεόδ. Ντοάς, κ.ά.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος