FOLLOW US: facebook twitter

Tι τις θέλετε τις διακοπές πια…

Ημερομηνία: 15-07-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

Μην κοιτάτε που τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια είναι πανάκριβα, που η διαμονή σε φυσιολογική τιμή και σε αξιοπρεπές δωμάτιο στα νησιά είναι είδος προς εξαφάνιση και ότι η βενζίνη συναγωνίζεται την… τεκίλα. Μέχρι και η τιμή του καφέ αυξήθηκε οριζοντίως καλοκαιριάτικα μετά τη μεγαλειώδη πρωτοβουλία της κυβέρνησης να βάλει άλλον ΦΠΑ στον καφέ όταν κάθεσαι και άλλον για take away.

Δεν έχει διευκρινιστεί τι θα συμβεί αν τον πάρεις πακέτο και μετά αλλάξεις γνώμη και κάτσεις σε ένα σκαμπό να τον πιεις, αλλά εντάξει, δεν έχουμε πάρει και Νόμπελ Οικονομίας, όπως στο ελληνικό υπουργείο Οικονομικών, για να δικαιούμαστε να έχουμε άποψη.

Ευτυχώς όμως έχουμε τον πρώην βουλευτή της Ν.Δ. Μπάμπη Παπαδημητρίου που δήλωσε ότι δεν καταλαβαίνει τα ρεπορτάζ για το κόστος μετακίνησης μιας τετραμελούς οικογένειας το καλοκαίρι, με το επιχείρημα ότι… δεν έχουμε πολλές τέτοιες οικογένειες. «Τετραμελής οικογένεια δεν θα πάει Μύκονο. Πάπαλα. Αλλά η όμορφη Ελλάς έχει και άλλα μέρη για να πάει», σημείωσε μεταξύ άλλων. Λογικό, τι τα θέλει τα νησιά η πλέμπα;


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot