FOLLOW US: facebook twitter

Τι προστατεύει η Κυβέρνηση; Τις ζωές των πολιτών ή την κερδοφορία των Τραπεζών;

Ημερομηνία: 23-04-2020 | Συντάκτης:
Του Δικηγόρου Πατρών Γιώργου Πολυχρονόπουλου

Ο εκπρόσωπος της  κυβέρνησης ανακοίνωσε χθες ότι την 27.4.2020 θα λειτουργήσουν τα Δικαστήρια και τα Υποθηκοφυλακεία, με τη διευκρίνιση ότι θα γίνονται,για παράδειγμα, συναινετικές προσημειώσεις.

Χωρίς να ξέρουμε τι άλλο θέλουν να εντάξουν, αν όμως αφορά μόνον  αυτό, πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος ότι αυτό εξυπηρετεί μόνον  τις Τράπεζες που κατά 99% είναι αυτές που εγγράφουν συναινετικές προσημειώσεις, για χορηγήσεις δανείων, ή ρυθμίσεις αυτών ή εγγράφουν προσημειώσεις μετά την έκδοση διαταγών πληρωμής.

Μάλιστα σε άλλη διευκρίνιση ο παραπάνω εκπρόσωπος ανέφερε ότι δεν χρειάζεται να υπάρχουν διάδικοι, αλλά αυτά θα γίνονται μέσω των γραμματειών.-

Πολύ αγγελικός !!!  ο κόσμος των τραπεζών.

Μπορεί δια της κυβέρνησής τους να παραβιάζουν το Σύνταγμα, την πολιτική δικονομία και να θέτουν σε κίνδυνο δικηγόρους, δικαστές, γραμματείς κλπ προκειμένου να γραφτούν οι πολυπόθητες προσημειώσεις τους και από την άλλη να επαίρονται για τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας.

Η κυβέρνηση μπορεί να φροντίζει, παρά την πανδημία, παρά τα μέτρα περιορισμού της κίνησης των πολιτών κλπ να εξυπηρετεί τις τράπεζες με κάθε τρόπο, εμείς όμως ο Δικηγορικός Κόσμος, οι ενώσεις δικαστών ,δικαστικών υπαλλήλων, τι θα κάνουμε;

Θα ενταχθούμε στη λογική αυτή;

Αν κρίνει η Κυβέρνηση ότι πρέπει να ανοίξουν τα Δικαστήρια να το πράξει άμεσα και όχι να λειτουργεί σαν υπάλληλος των Τραπεζών σε βάρος της υγείας των πολιτών.

Δεν πρέπει να δεχθούμε και αυτό τον ευτελισμό, μετά τον προηγηθέντα του σκανδάλου  της  τηλεκπαίδευσης.

Που είναι η ευαισθησία του γιατρού, υπουργού της Δικαιοσύνης;

Γνωρίζει τα παραπάνω, γνωρίζει τις συνταγματικές παραβιάσεις, γνωρίζει τι σημαίνουν συναινετικές προσημειώσεις και ποιούς εξυπηρετούν; Ή μήπως γνωρίζει σαν γιατρός ότι οι από τις προσημειώσεις δεν κολλάς !!! .

Οι Δικηγόροι θεωρώ ότι δεν πρέπει να συνεργήσουν σε άλλο εμπαιγμό.

Πηγή: thebest.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος