FOLLOW US: facebook twitter

Τη δυνατότητα ένστασης μέχρι τις 8 Δεκεμβρίου δίνει ο ΔΕΔΔΗΕ σε όσους απορρίφθηκαν από τους διαγωνισμούς για τα 400άρια φ/β σε Κρήτη και Πελοπόννησο

Ημερομηνία: 06-12-2023 | Συντάκτης:

Να υποβάλουν ένσταση στον ΔΕΔΔΗΕ για τα 400άρια φωτοβολταϊκά σε Κρήτη και Πελοπόννησο έχουν τη δυνατότητα, όσοι επενδυτές πήραν αρχικά αύξοντα αριθμό, αλλά στη συνέχεια η αίτησή τους απορρίφθηκε (γιατί δεν ήταν πλήρης ή για άλλους τυπικούς λόγους) και δεν έχουν υποβάλει ήδη ένσταση.

Η προθεσμία για την υποβολή ενστάσεων ολοκληρώνεται την Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ, μετά την πάροδο της προθεσμίας, δεν θα γίνεται δεκτή η υποβολή ενστάσεων, ενώ όσες τυχόν υποβληθούν μετά την προβλεπόμενη ημερομηνία  δεν θα εξεταστούν, χωρίς να υπάρξει ειδικότερη σχετική ενημέρωση των ενδιαφερομένων.

Παράλληλα, όσον αφορά τα έργα εκείνα όπου -έπειτα από την απόρριψη της αίτησης για χορήγηση οριστικής προσφοράς σύνδεσης-, ολοκληρώθηκε η διαδικασία επιστροφής της εγγυητικής επιστολής, δε θα γίνεται δεκτή η υποβολή ενστάσεων. Ομοίως, όσες κατατεθούν δεν θα εξεταστούν.

Οι ενστάσεις θα υποβάλλονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά, στα e-mail obj_ape_pelopon@deddie.gr για την Πελοπόννησο και στο obj_ape_kriti@deddie.gr για την Κρήτη.

Όσον αφορά τα νομικά πρόσωπα, ο Διαχειριστής ενημερώνει ότι η διαδικασία μπορεί να γίνει τόσο από τον νόμιμο εκπρόσωπό τους, όσο και από νομίμως εξουσιοδοτημένα από αυτούς πρόσωπα.

Επιπλέον, κατόπιν της εξέτασης των ενστάσεων από την αρμόδια Επιτροπή του ΔΕΔΔΗΕ, οι σχετικές αποφάσεις θα κοινοποιηθούν στους επενδυτές εγγράφως, είτε ηλεκτρονικά, είτε με οποιαδήποτε άλλο μέσο, το οποίο καθιστά εφικτό τον ακριβή προσδιορισμό της ημέρας και ώρας κοινοποίησής τους (e-mail, μέσω της πλατφόρμας ΑΠΕ του ΔΕΔΔΗΕ ή άλλο κατάλληλο μέσο).

Όπως διευκρινίζει ο ΔΕΔΔΗΕ, περαιτέρω ενστάσεις ή απαντήσεις των ενδιαφερόμενων επί των αποφάσεων που θα εκδοθούν δεν θα γίνονται δεκτές και δεν θα εξετάζονται, χωρίς να υπάρξει ειδικότερη σχετική ενημέρωση.

Πηγή: energypress.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος