FOLLOW US: facebook twitter

Θύελλα Πύργου: Τρυφωνόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Θεοδωρακόπουλος το τεχνικό τιμ-Εννιά ανανεώσεις

Ημερομηνία: 23-05-2024 | Συντάκτης:
Φωτογραφίες: Βαγγέλης Δημητρόπουλος.

H Θύελλα Καταραχίου Πύργου ξεκίνησε να υλοποιεί τον σχεδιασμό της για τη νέα σεζόν, έχοντας εκ νέου υψηλούς στόχους, ενώ σύμφωνα με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα και τις πληροφορίες που υπάρχουν, η ομάδα αναμένεται τη νέα αγωνιστική περίοδο πιο δυνατή από ποτέ!

Ήδη έγινε γνωστό το τεχνικό τιμ που απαρτίζεται από τρεις προπονητές. Πρόκειται για τον έμπειρο Ανδρέα Τρυφωνόπουλο, που τη σεζόν 2021-2022 ήταν προπονητής στον Πανηλειακό και συνέβαλε στην άνοδο της ομάδας στη Γ΄ Εθνική, έχοντας δίπλα του και τον Σάκη Θεοδωρακόπουλο, ενώ για ένα διάστημα στο τεχνικό τιμ ήταν τότε και ο Νίκος Αλεξανδρόπουλος. Ο Τρυφωνόπουλος φέτος, από τα μέσα Νοεμβρίου και μετά, ήταν στον Πήγασο Πρασίνου. Δίπλα του θα είναι ο Νίκος Αλεξανδρόπουλος, που ηγείται τεχνικά της Θύελλας τα τελευταία δυόμισι χρόνια (από τον Δεκέμβριο του 2021) κι έχει συμβάλει στην «αναγέννηση» της ομάδας τις δυο τελευταίες σεζόν, με την κατάκτηση της 3ης θέσης πέρυσι και της 2ης φέτος.

Στο τεχνικό τιμ της Θύελλας είναι ως προπονητής τερματοφυλάκων ο πολύπειρος γκολκίπερ Σάκης Θεοδωρακόπουλος, με μεγάλη θητεία και στις επαγγελματικές κατηγορίες, που από τα τέλη Δεκεμβρίου, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Παναγιώτη Κουρλού, ανέλαβε με επιτυχία την υπεράσπιση της εστίας της Θύελλας.

Η Θύελλα γνωστοποίησε και εννιά ανανεώσεις. Πρόκειται -ως επί το πλείστον- για βασικούς και πολύ καλούς παίκτες της περασμένης σεζόν, ποδοσφαιριστές με πολλές και ηγετικές ικανότητες, που αποτελούν το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στη σύνθεση της νέας πολύ ισχυρής ομάδας που χτίζεται. Ο λόγος για τους τερματοφύλακες Παναγιώτη Κουρλό και Ηρακλή Αθανασόπουλο και τους Σάκη Τζανέτο, Γιώργο Σταθάτο, Νίκο Καράμπελα, Νίκο Δημόπουλο, Λεονάρντο Αγκόλλι, Γιάννη Αποστολόπουλο και το νεαρό Παναγιώτη Βασιλόπουλο.

Στα μεταγραφικά, η Θύελλα, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει συμφωνήσει προφορικά με πολλούς παίκτες, αρκετοί εξ αυτών ανώτερων κατηγοριών, που η μεταγραφή τους θα προκαλέσει αίσθηση για τα δεδομένα της Α΄ Κατηγορίας και τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν ανακοινώσεις.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος