FOLLOW US: facebook twitter

Θύελλα Πύργου: Τρίτη προσθήκη ο σπουδαίος Αντώνης Λιόσης

Ημερομηνία: 26-05-2024 | Συντάκτης:
Φωτογραφία: Βαγγέλης Δημητρόπουλος

Η Θύελλα Πύργος F.C. πραγματοποίησε μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην ιστορία της. Συμφώνησε με τον εμβληματικό Αντώνη Λιόση, έναν ποδοσφαιριστή που έχει γράψει την δική του ιστορία στα γήπεδα όλης της Ελλάδας και κυρίως με την φανέλα του ΠΑΟ Βάρδας, ως Βαρδαίος, έναν παίκτη ηγέτη, συνώνυμο της δύναμης και του πάθους.

Ο Λιόσης, ο οποίος τα τελευταία 7 χρόνια ήταν ο αρχηγός του ΠΑΟ Βάρδας, στα 41 του χρόνια έρχεται στη Θύελλα να προσδώσει εμπειρία, δύναμη, ενέργεια, πάθος και να ανάψει σε όλους στο σύλλογο τη φλόγα του πρωταθλητισμού με το παθιασμένο παιχνίδι του. Μια τεράστια μεταγραφή που θα συμβάλλει σε πολλούς τομείς στο μεγαλόπνοο πλάνο που έχει θέσει η Θύελλα για τα επόμενα χρόνια.

Η ανακοίνωση της Θύελλα Πύργος F.C: «Η Θύελλα Πύργος F.C. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την τρίτη μεταγραφή της ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025. Ο Αντώνης Λιόσης συμφώνησε να φορά τη φανέλα της ομάδας μας τη νέα σεζόν. Ο Λιόσης έχει γεννηθεί στις 8/2/1983, είναι από την Βάρδα, αγωνίζεται ως μεσοαμυντικός και τα τελευταία επτά σερί χρόνια (από το 2017) ήταν ο αρχηγός του ΠΑΟ Βάρδας.

Έχει αγωνιστεί πολλά χρόνια στην Γ΄ Εθνική με τον ΠΑΟΒ, από τον οποίο ξεκίνησε το ποδόσφαιρο, αλλά και σε πολλές άλλες ομάδες στην Β΄ και Γ΄ Εθνική (Παναργειακό, Αστέρα Βλαχιώτη, Ιάλυσο, Πανηλειακό, Ηρακλή Ψαχνών, Παναγιάλειο, Εθνικό Αστέρα, Θύελλα Πατρών, Λεωνίδιο). Ένας ποδοσφαιριστής που χαρακτηρίζεται για τη δύναμη και το πάθος στο παιχνίδι του, ανήκει στους καλύτερους Ηλείους που έχει αναδείξει ο νομός μας την τελευταία 20ετία και αποτελεί τιμή για την ομάδα μας να είναι μέλος της. Αντώνη, σε ευχαριστούμε, να έχεις μια καλή σεζόν με υγεία και κάθε επιτυχία με την Θύελλα Πύργος F.C.».

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος