FOLLOW US: facebook twitter

Θύελλα Πύργου: Λαθύρης και Μπίσα οι δύο πρώτες «βόμβες»

Ημερομηνία: 25-05-2024 | Συντάκτης:

Η Θύελλα μπήκε δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι, ξεκινώντας να κάνει πράξη αυτά που αναφέραμε στα προηγούμενα ρεπορτάζ μας, περί μιας πανίσχυρης ομάδας που θα έχει τους υψηλότερους δυνατούς στόχους τη νέα σεζόν και δη την άνοδο στη Γ΄ Εθνική.

Μετά λοιπόν το προπονητικό τιμ και τις εννιά ανανεώσεις, ο σύλλογος ανακοίνωσε τις δύο πρώτες μεταγραφές του που αποτελούν αναμφίβολα «βόμβες». Ο λόγος για τους Αχαιούς Βαγγέλη Λαθύρη και Θανάση Μπίσα, οι οποίοι διέπρεψαν τα προηγούμενα χρόνια με την φανέλα του ΠΑΟ Βάρδας (και όχι μόνο). Είναι χαρακτηριστικό πως τη σεζόν 2022-2023 που είχαν συμμετάσχει στο μεγάλο πρωτάθλημα της Ηλείας με την φανέλα του ΠΑΟΒ είχαν πετύχει μαζί περισσότερα από 60 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις!

Θα ακολουθήσουν σύμφωνα με πληροφορίες κι άλλες σπουδαίες μεταγραφές από την Θύελλα καθώς βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας, και αρκετοί εξ αυτών ανώτερων κατηγοριών.

Η ανακοίνωση για Λαθύρη

«Η Θύελλα Πύργος F.C. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρώτη μεταγραφή της ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025. Ο Βαγγέλης Λαθύρης θα φορά τη φανέλα της ομάδας μας τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας Ηλείας.

Ο Λαθύρης είναι 29 ετών και αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Την περασμένη σεζόν ξεκίνησε στον ΠΑΟ Βάρδας στη Γ΄ Εθνική και από το Γενάρη και μετά συνέχισε στον Α.Σ. Ρόδος, επίσης στη Γ΄ Εθνική. Για 3,5 χρόνια ήταν παίκτης του ΠΑΟ Βάρδας στη Γ΄ Εθνική και  μια χρονιά στην Α΄ Κατηγορία, και μάλιστα τη σεζόν 2022-2023 που έπαιξε με τον ΠΑΟΒ στην Α΄ Κατηγορία Ηλείας, είχε πετύχει 31 γκολ και άλλα 13 στις υπόλοιπες διοργανώσεις (μπαράζ Πρωταθλητών ΕΠΣ, Κύπελλο Ηλείας και  Κύπελλο Ελλάδας), συνολικά 44 γκολ.

Κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης με επιτυχία σε Εθνικό Σαγεΐκων, Ατρόμητο Λάππα, Δόξα Ν.Μ., Διαγόρα Βραχνεΐκων, Καλαμάτα και Ναύπλιο.

Βαγγέλη, καλώς ήρθες στην ομάδα μας, σου ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία με τη φανέλα της Θύελλα Πύργος F.C.».

Η ανακοίνωση για Μπίσα

«Η Θύελλα Πύργος F.C. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την δεύτερη μεταγραφή της ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025. Ο Θανάσης Μπίσα θα φορά τη φανέλα της ομάδας μας τη νέα σεζόν.

Ο Μπίσα είναι 29 ετών, αγωνίζεται κυρίως στο δεξί άκρο της επιθετικής γραμμής και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έπαιξε στον ΠΑΟ Βάρδας στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και από τον Ιανουάριο και μετά στον Άρη Πατρών στην Α΄ Αχαΐας. Τη σεζόν 2022-2023 με τη φανέλα του ΠΑΟΒ στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας σκόραρε 14 φορές κι έδωσε διψήφιο αριθμό ασίστ, όντας εκ των πολυτιμότερων ποδοσφαιριστών του πρωταθλήματος συνολικά.

Έχει αγωνιστεί επίσης με ιδιαίτερη επιτυχία κατά το παρελθόν σε Πάμισο, Ρόδο, Α.Ο. Πυλίου Κω και Πόρο.

Θανάση, καλώς ήρθες στην ομάδα μας, σου ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία με τη φανέλα της Θύελλα Πύργος F.C.».

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot