FOLLOW US: facebook twitter

Θύελλα Πύργος F.C.: Θετικά δείγματα στη Ζάκυνθο

Ημερομηνία: 22-08-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Η Θύελλα όπως παρατάχθηκε χθες στη Ζάκυνθο.

H Θύελλα Πύργος F.C. έδωσε το απόγευμα της Τετάρτης το πρώτο της φιλικό στη Ζάκυνθο, με αντίπαλο τον ΑΠΣ Ζάκυνθος της Γ΄ Εθνικής, σε αγώνα 70 λεπτών (δύο 35λεπτα) και ηττήθηκε με 2-1. Η ομάδα του  Ανδρέα Τρυφωνόπουλου, που παρατάχθηκε χωρίς τον Θοδωρή Μπέριο, λόγω ίωσης, προφανώς είναι ακόμα ανέτοιμη, καθώς έχει μπει στο γήπεδο για προετοιμασία μόλις δέκα μέρες, ωστόσο έδειξε θετικά στοιχεία κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα, ανώτερης κατηγορίας, κυρίως στο β΄ ημίχρονο, διάστημα κατά το οποίο είχε πολύ καλή εικόνα.

Η Θύελλα αιφνιδιάστηκε στο ξεκίνημα του αγώνα καθώς βρέθηκε μόλις στο 1ο λεπτό πίσω στο σκορ, με τη μπάλα να αλλάζει την τελευταία στιγμή πορεία, ελέω αγωνιστικού χώρου, την στιγμή που ήταν έτοιμος να την μπλοκάρει ο Κουρλός, σε μπαλιά που έγινε από τον Αργεντινό Λούκα Τσιαπάρο (1-0). Στη συνέχεια οι Πυργιώτες προσπάθησαν να αντιδράσουν κι ένα σουτ του Πάρη Κωνσταντόπουλου καθώς και μια κεφαλιά πέρασαν άουτ. Ώσπου στο 30΄ έγινε το 2-0 από τον Μάριο Ζελέκου για τους Ζακυνθινούς (από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ), που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, η ομάδα του Πύργου βελτίωσε πολύ την εικόνα της και στο 60΄ ο δραστήριος Θανάσης Μπίσα κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Θανάσης Αντωνόπουλος, μειώνοντας σε 2-1.

Λίγα λεπτά μετά η Θύελλα είχε καλή φάση να ισοφαρίσει με ένα σουτ του Σέζαρ από το ύψος του πέναλτι που κόντραρε σε αμυντικό και η μπάλα πέρασε κόρνερ.

Η τελευταία καλή φάση ήταν για τους νησιώτες με τον Καρακίτσο να λέει «όχι» σε σουτ μέσα από την περιοχή.

Επόμενο φιλικό για τους Πυργιώτες με την Εράνη στα Φιλιατρά την ερχόμενη Κυριακή.

ΑΠΣ Ζάκυνθος: Μπαλαούρας, Μούστα, Λιβέρης, Τσουκαλάς, Παπανικόπουλος, Σίλβα, Νικολίτσας, Τσιαπάρο, Ζελέκου, Ντ. Γουσέτης, Ανανιάδης. Αγωνίστηκαν και οι Σούρμπης, Μεταξάς, Πέττας,  Στεργίου, Δήμας, Καραγιάννης, Αγγελούλης, Γιατράς, Αγκαλίου.

Θύελλα: Κουρλός, Τσίγκρηλας, Μπουτσικάκης, Αντωνόπουλος, Γαλανόπουλος, Λιόσης, Κατσιώλης, Χαντί, Μαρίνου, Λαθύρης, Κωνσταντόπουλος. Αγωνίστηκαν και οι Καρακίτσος, Τζανέτος, Αποστολόπουλος, Διαμαντόπουλος, Μπίσα, Λούσκος, Σέζαρ, Τρυφωνόπουλος.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot