FOLLOW US: facebook twitter

Θύελλα Πύργος F.C.: Συμφώνησε με Μπουτσικάκη-Κοντά σε Πάρη-Το νέο Δ.Σ.

Ημερομηνία: 01-07-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Θύελλα Πύργος F.C. συμφώνησε με τον Τάκη Μπουτσικάκη, σύμφωνα με πληροφορίες, και εντός των ημερών θα ανακοινωθεί η μεταγραφή του.

Ο 33χρονος Μπουτσικάκης αγωνίζεται κυρίως ως στόπερ και την περασμένη σεζόν έπαιξε στον Μιλτιάδη Πύργου Τριφυλίας και συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Μεσσηνίας και στην άνοδο της μεσσηνιακής ομάδας στη Γ΄ Εθνική. Έχει αγωνιστεί επίσης στον Α.Ο. Κυπαρισσίας, στην Αχαϊκή (Γ΄ Εθνική), τον Πανηλειακό (Γ΄ Εθνική) και τον Αστέρα Αμαλιάδας (Γ΄ Εθνική). Ο Ηλείος στόπερ θα είναι δίδυμο με τον Θοδωρή Μπέριο στο κέντρο της άμυνας της Θύελλας.

Κοντά σε Πάρη

Από κει και πέρα, η Θύελλα έχει κάνει κρούση και στον επιθετικό Πάρη Κωνσταντόπουλο, που είναι κάθε χρόνο στους κορυφαίους Ηλείους γκολτζήδες στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας. O Πάρης ήταν 8 σερί χρόνια στον Α.Ο. Ξενοφών, σταθερά ο πρώτος σκόρερ της ομάδας. Την περσινή σεζόν πέτυχε συνολικά 22 γκολ, 19 στο πρωτάθλημα και 3 στα πλέι-οφ. Τον 32χρονο επιθετικό τον θέλουν κι άλλες ομάδες της Α΄ Κατηγορίας, αλλά η Θύελλα φαίνεται πως είναι πιο κοντά στην απόκτησή του.

Το νέο Δ.Σ.

Η Θύελλα Πύργος F.C. ανακοίνωσε το νέο της Διοικητικό Συμβούλιο, στο οποίο νέος πρόεδρος είναι ο Σπύρος Μπλάθρας στη θέση του Βασίλη Φάμελου. Τη θέση του αντιπροέδρου κατέχει ο Γρηγόρης Δέδες, που είναι υπεύθυνος στο τμήμα του γυναικείου πόλο του Ολυμπιακού!  

Η ανακοίνωση της Θύελλας: « Η Θύελλα Πύργος F.C. ανακοινώνει το νέο της Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο είναι 7μελές και απαρτίζεται από τους εξής:

Πρόεδρος: Μπλάθρας Σπύρος

Αντιπρόεδρος: Δέδες Γρηγόρης

Γενικός Γραμματέας: Χηνόπουλος Νίκος

Γενικός Αρχηγός: Μπλάθρας Αντώνης

Ταμίας: Μπαμπάτσικος Παναγιώτης

Υπεύθυνος μάρκετινγκ και χορηγιών: Vavrik Christof

Έφορος υλικού: Μιχάντας Χρήστος»

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι Proini_05.07.2024-704x1024.jpg

Καιρός Πύργος