FOLLOW US: facebook twitter

Θύελλα Πύργος F.C.: Συμφωνία με Χαντί!

Ημερομηνία: 30-05-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο 34χρονος Πυργιώτης μέσος με την σπουδαία καριέρα στην Α΄ Εθνική  έρχεται να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα του Πύργου

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Η Θύελλα Πύργος F.C. μετά τις σπουδαίες μεταγραφές των Αντώνη Λιόση, Βαγγέλη Λαθύρη και Θανάση Μπίσα, βρίσκεται πολύ κοντά σε άλλη μια τεράστια μεταγραφή για τα δεδομένα της Α΄ Κατηγορίας Ηλείας. Η ομάδα του Πύργου, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Πυργιώτη επιτελικό μέσο, Άγγελο Χαντί, με την σπουδαία καριέρα και στην Α΄ Εθνική. Οι δύο πλευρές αναμένεται εντός των ημερών να επισημοποιήσουν την συμφωνία τους και ο Χαντί να γίνει και με τη… βούλα μέλος της νέας φιλόδοξης Θύελλας.

Ο 34χρονος Πυργιώτης μέσος, με την εξαιρετική τεχνική κατάρτιση και το… μαγικό αριστερό πόδι, την περασμένη σεζόν έπαιξε στον Αλμυρό Γαζίου, την ομάδα του Ηρακλείου Κρήτης που συμμετείχε στον 4ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής και κατέλαβε την 3η θέση. Με την ομάδα του Ηρακλείου ο Χαντί σκόραρε 6 φορές, αγωνιζόμενος ως 10άρι.

Ο Χαντί έχει ξεκινήσει το ποδόσφαιρο από τον Αίολο Πύργου και έχει περάσει για ένα χρόνο και από τους Ερασιτέχνες του Πανηλειακού. Έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην Ολλανδική Τονέχιντο και στην Τρέντσιν της Α΄ Σλοβακίας σε ηλικία 19 ετών και ακολούθησαν ο Εργοτέλης και ο Ηρακλής στην Super League (5 χρόνια στην ομάδα της Κρήτης), ο ΟΦΗ (Γ΄ Eθνική και Football League), ο Άρης (Football League), ο Αήττητος Σπάτων (Football League), η Λουφτετάρι (Α΄ Αλβανίας), το Αιγάλεω (Football League), η Καβάλα (Football League) και η Παναχαϊκή (Γ΄ Εθνική και Super League 2). Επιπλέον έχει υπάρξει διεθνής με την Εθνική Ιορδανίας το 2018, καθώς ο πατέρας του είναι Ιορδανός (η μητέρα του είναι από τον Πύργο).

Ένας ποδοσφαιριστής με σπουδαία καριέρα και αναρίθμητες παραστάσεις από τις μεγάλες επαγγελματικές κατηγορίες (έχει 95 συμμετοχές στην Α΄ Εθνική), που εκτοξεύει το επίπεδο της Θύελλα Πύργος F.C..

Η Θύελλα, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με άλλους δύο ποδοσφαιριστές με εμπειρία από τις εθνικές κατηγορίες και ξεκάθαρα φτιάχνει ομάδα ανώτερης κατηγορίας με τις μεταγραφές που κάνει! Άλλωστε, ο στόχος είναι αποκλειστικά η άνοδος στη Γ΄ εθνική και όχι απλά η κατάκτηση του πρωταθλήματος Ηλείας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot