FOLLOW US: facebook twitter

Θύελλα Πύργος F.C.: Στη Ζάκυνθο σήμερα για το πρώτο φιλικό

Ημερομηνία: 21-08-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Στις 4.30μ.μ. κόντρα στον ΑΠΣ Ζάκυνθος της Γ΄ Εθνικής

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Η Θύελλα Πύργος F.C. μετά από 10 μέρες προετοιμασίας δίνει σήμερα το πρώτο της φιλικό παιχνίδι. Θα ταξιδέψει το πρωί για την Ζάκυνθο, όπου στις 4.30 το απόγευμα, στο Δημοτικό Στάδιο Ζακύνθου, θα αντιμετωπίσει σε δύο 35λεπτα τον ΑΠΣ Ζάκυνθος, ομάδα της Γ΄ Εθνικής, η οποία την προηγούμενη σεζόν κατέλαβε την τιμητική 4η θέση στον 2ο όμιλο. Ένα πολύ δυνατό φιλικό για την ομάδα του Ανδρέα Τρυφωνόπουλου κόντρα σε μια ομάδα ανώτερης κατηγορίας, ωστόσο και η Θύελλα έχει πολύ δυνατό ρόστερ, με τους περισσότερους παίκτες να έχουν παίξει αρκετά  χρόνια σε εθνικές κατηγορίες.

Βέβαια, πρόκειται για το πρώτο φιλικό της πυργιώτικης ομάδας και δεν ενδείκνυται για ασφαλή συμπεράσματα, με το τεχνικό τιμ της Θύελλας να προσανατολίζεται στο να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές. Το δεύτερο φιλικό είναι προγραμματισμένο ξανά εκτός έδρας, το προσεχές Σάββατο στα Φιλιατρά, με αντίπαλο την επίσης ενισχυμένη Εράνη, που θέλει και αυτή να διεκδικήσει την άνοδο στη Γ΄ Εθνική. Φιλικά έχουν προγραμματιστεί επίσης με τον Α.Ο. Μακρισίων και τον Ολυμπιακό Σαβαλίων.

24 παίκτες στο ρόστερ

Η Θύελλα έχει 24 παίκτες στο έμψυχο  δυναμικό της, σχεδόν δύο ισάξιες ενδεκάδες! Έχει ανανεώσει με τους Παναγιώτη Κουρλό, Ηρακλή Αθανασόπουλο, Σάκη Τζανέτο, Νίκο Καράμπελα, Γιάννη Αποστολόπουλο και τους νεαρούς Παναγιώτη Βασιλόπουλο, Μπάμπη Θεοδωρόπουλο, Κώστα Φιλιππή και έχει αποκτήσει 16 ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι οι εξής: Βαγγέλης Λαθύρης, Θανάσης Μπίσα, Αντώνης Λιόσης, Θοδωρής Μπέριος, Παναγιώτης Διαμαντόπουλος, Ραφαήλ Καρακίτσος, Θανάσης Αντωνόπουλος, Γιώργος Γαλανόπουλος, Δημήτρης Κατσιώλης, Άγγελος Χαντί, Τάκης Μπουτσικάκης, Πάρης Κωνσταντόπουλος, Γιάννης Μαρίνου, Γιώργος Λούσκος, Δημήτρης Τσίγκρηλας και Σέζαρ. 

To ρόστερ, όπως είναι λογικό, έχει κλείσει, είναι πανίσχυρο, και πλέον η ομάδα προετοιμάζεται με καθημερινές προπονήσεις (αυτή την εβδομάδα στο Στάδιο Πύργου) για να είναι καθ’ όλα έτοιμη για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας, στις 22 Σεπτεμβρίου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot