FOLLOW US: facebook twitter

Θύελλα Πύργος F.C.: Προ των πυλών ο Μπέριος!

Ημερομηνία: 06-06-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ανακοίνωσε την αποχώρησή του ο Δημόπουλος

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Ο Θοδωρής Μπέριος είναι η νέα σπουδαία μεταγραφή που έχει στα… σκαριά η  Θύελλα Πύργος F.C.. Οι δύο πλευρές, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, είναι μια ανάσα από την συμφωνία για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Ο 35χρονος στόπερ Θοδωρής Μπέριος από την Ζαχάρω, με την μεγάλη θητεία και στην Α΄ Εθνική με τον ΠΑΣ Γιάννενα (από το 2012 έως το 2018), αλλά και την διεθνή καριέρα σε Τσεχία (στην F.K. Caslav το 2012), Ουγγαρία (στην Kisvárda FC το 2018) και στην Κύπρο (σε Νέα Σαλαμίνα και Ερμή Αραδίππου την διετία 2020-2022), έκανε φέτος την διαφορά στον Ξενοφώντα, όπου έχοντας δίπλα του τον επίσης πολύπειρο Γιάννη Κολόκα, η ομάδα της Κρέστενας δέχτηκε μόλις 12 γκολ στο πρωτάθλημα και πλέι-οφ, σε 25 συνολικά αγώνες, φτάνοντας στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Ηλείας.

Η Θύελλα, λοιπόν, αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή, δυναμώνει πάρα πολύ στα μετόπισθεν με τον Μπέριο, ο οποίος πέρα από ανίκητος στο ψηλό παιχνίδι αλλά και οξυδερκής στο διάβασμα των φάσεων, έχει την ικανότητα με την εμπειρία του να καθοδηγεί από την άμυνα όλη την ομάδα. Μια πολύ σημαντική μεταγραφή στα σκαριά για τους Πυργιώτες, που συνεχίζουν να ενισχύονται με παίκτες εθνικών κατηγοριών, με θητεία ακόμα και στη μεγάλη επαγγελματική κατηγορία!

Αποχώρησε ο Δημόπουλος

Στον αντίποδα, ο Νίκος Δημόπουλος, παρότι είχε ανακοινωθεί πως συνεχίζει στην Θύελλα, γνωστοποίησε χθες το μεσημέρι πως αποχωρεί. Ο 29χρονος καλός στόπερ, που ήταν στη Θύελλα τα τελευταία δύο χρόνια, μέσω ανάρτησής του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ευχαρίστησε τους συμπαίκτες του για την περασμένη σεζόν και ευχήθηκε καλή επιτυχία στην ομάδα ενόψει του νέου πρωταθλήματος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot