FOLLOW US: facebook twitter

Θύελλα Πύργος F.C.: Παίρνει και Αντωνόπουλο

Ημερομηνία: 03-06-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Φωτογραφία: Βαγγέλης Δημητρόπουλος

Ο Αμαλιαδίτης μεσοεπιθετικός είναι μια ανάσα από την ομάδα του Πύργου

O Θανάσης Αντωνόπουλος είναι, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο πέμπτος παίκτης που έρχεται στην φιλόδοξη φέτος Θύελλα Πύργος F.C.. Μετά τους Λιόση, Λαθύρη, Μπίσα, που έχουν ανακοινωθεί από την ομάδα του Πύργου και τον Χαντί, με τον οποίο, όπως έχουμε γράψει, υπάρχει προφορική συμφωνία, ο 34χρονος Αμαλιαδίτης Θανάσης Αντωνόπουλος ή «Φίγκο», όπως είναι το προσωνύμιό του από μικρός, θα ντυθεί, εκτός απροόπτου, και αυτός με τα μπλε της Θύελλας, καθώς οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία. Άλλη μια δυνατή προσθήκη για την ομάδα του Πύργου με έναν πολύ ποιοτικό μεσοεπιθετικό, με πολλές παραστάσεις πρωταθλητισμού και με εμπειρίες και από την Γ΄ Εθνική (με Αστέρα, Πανηλειακό και Αχαϊκή).

Ο «Φίγκο», που έχει ξεκινήσει το ποδόσφαιρο από τον Αστέρα, την περασμένη σεζόν έπαιξε στον Ηλειακό, με τον οποίο έφτασε στον τελικό της Α΄ Κατηγορίας και μετά την αποχώρηση του Ανδρεόπουλου το Γενάρη, ήταν αυτός ο πρώτος σκόρερ των «γαλάζιων», πετυχαίνοντας συνολικά 10 γκολ στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας. Τη σεζόν 2022-2023 ο Αντωνόπουλος είχε στεφθεί πρωταθλητής Ηλείας με τον ΠΑΟ Βάρδας, σκοράροντας 7 φορές στο πρωτάθλημα, ενώ κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης σε Κυπαρισσία, Αχαϊκή, Ολυμπιακό Σαβαλίων, Πανηλειακό, Απόλλωνα Αθηνών (στην άλλοτε Δ΄ Εθνική) και φυσικά στον Αστέρα Αμαλιάδας για 9 χρόνια.

Πέρα από τον Αντωνόπουλο, σύμφωνα με πληροφορίες, η Θύελλα είναι κοντά σε τρεις ακόμα παίκτες, που όλοι έχουν παίξει σε εθνικές κατηγορίες (!) κι έτσι οι Πυργιώτες φτιάχνουν μια ομάδα ανώτερης κατηγορίας.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος